Facial Skin Icing – kasvojen ihon kylmähoito

Facial skin icing – kasvojen ihon kylmähoito –  on tällä hetkellä nouseva trendi kasvojen ihonhoidossa. Kokemus on osoittanut kasvojen ihon viilentämisen hyödyllisyyden.

Facial skin icing -hoitoa voisi kutsua kasvojen ihon kylmähoidoksi tai kryoterapiaksi.

Anna Lotan PRO -sarjan uutuuskasvohoito Soft Ice on todellista facial skin icing – kasvojen ihon kylmähoito aatelia. Soft Ice hoitaa ihoa viilentämällä sen lämpötilaa erikoisnaamiolla.

Aivan kuten talviuinti on terveellistä keholle ja mielelle, Soft Ice -kasvohoito vaikuttaa ihoon viilentämällä sitä. Soft Ice -kasvohoitoa voisikin kutsua kasvojen ihon ”kylmäkylvyksi”.

Facial skin icing – kasvojen ihon kylmähoito
Soft Ice Facial skin icing – kasvojen ihon kylmähoito antaa näkyvän ja tuntuvan hoitotuloksen

Anna Lotan PRO Soft Ice -kasvohoito vaikuttaa ihoon monipuolisesti:

  • parantaa ihon pintaverenkiertoa
  • säilyttää ja lisää ihon kimmoisuutta
  • lievittää mahdollista kutinaa ja ihoärsytystä (atooppinen iho)
  • vähentää kasvojen ihon hikoilua
  • vähentää ihon öljyisyyttä
  • vähentää mahdollista turvotusta

Soft Ice -kasvohoito sopiikin niin epäpuhtaan, punoittavan, herkän ja ärtyneen ihon sekä ikääntyvän ihon hoitamiseen.  

Soft Ice -kasvohoidon sydän on hoidon päätteeksi iholle laitettava erikoisnaamio, jonka tuottama viileys vaikuttaa ihon pintaverenkiertoon supistamalla hiusverisuonia. Samalla ihon pinta ”kalpenee” ja mahdollinen punoitus ihossa vähenee. Vastaavasti naamion poiston jälkeen hiusverisuonet taas laajenevat ja iholle syntyy kaunis ruusuinen hehku, glow.

Soft Ice -kasvohoidossa iho puhdistetaan lempeällä, viilentävällä puhdistusvaahdolla, kirkastetaan hedelmähappokuorinnalla ja viimeistellään naamion poiston jälkeen Calm & Cool -hoitovoiteella.

Anna Lotan PRO -sarjan Soft Ice Facial skin icing – kasvojen ihon kylmähoito on mitä mainioin juhlakauden kasvohoito! Tämän hoidon lopputuloksena aloitat juhlasi raikkaalla ja kevyemmällä ilmeellä. Olet coolisti kauniimpi!

Anna Lotan PRO -sarjan hoitoja tekevät kosmetologit löydät täältä

Hannele Aallos

Artikkelin kirjoittaja on SKY-CIDESCO -kosmetologi (EAT) ja hän työskentelee tuotepäällikkönä Anna Lotan PRO Finland yhtiössä.

Haluaisitko tietää jostakin ihonhoidollisesta tai kosmetiikkaan ja tuotteisiimme liittyvästä asiasta enemmän? Voit lähettää kysymyksesi ja toiveesi osoitteeseen asiakaspalvelu(at)annalotan.fi

Mikäli pidit artikkelista, olemme iloisia, jos jaat sen.

Jaa somessa!

Scroll to Top