Kultalinja on tehohoitoa iholle

Tehohoitoa ikääntyvälle iholle 3 hedelmähapon voimalla

Tehohoitoa ikääntyvälle iholle tarjoaa Anna Lotan PRO -sarjan tuoteuutuus Triple Night Cream with AHA. Voiteen teho perustuu ihon uusiutumista aktivoiviin hedelmähappoihin, tehokkaasti ihoa kosteuttaviin biomimeettisiin ainesosiin ja ihoa suojaaviin rasvoihin ja antioksidantteihin. Triple Night Cream with AHA vastaa tehokkaasti ja monipuolisesti ikääntyvän ihon haasteisiin.

Ihon ikääntyminen

Ensimmäinen merkki ihon ikääntymisestä on ihon kosteuspitoisuuden aleneminen. Tämä näkyy silkkipaperimaisena rypistymisenä ja kasvojen iho voi tuntua kiristävältä. Joskus ihon hilsehtiminen on silminnähtävää. Kosteuspitoisuuden aleneminen johtuu ihon luonnollisen suojan heikkenemisestä. Kosteuden haihtumista ihosta lisää ihon soluväliaineen laadun heikkeneminen soluväliaineen rasvojen määrän ja laadun heikentyessä iän myötä.

Ikääntyvässä ihossa ihon uusiutuminen hidastuu ja kuollut solukko poistuu ihon pinnalta heikommin. Tämä saa ihon näyttämään samealta ja iho voi tuntua karhealta. Myös pigmenttiläiskät ovat ikääntyneessä ihossa yleisiä.

Tehohoitoa ikääntyvälle iholle
Triple Night Cream -hedelmähappovoiteella selätät ikääntyvän ihon haasteita

Tehohoitoa ikääntyvälle iholle Triple Night Cream -voiteella

1 Kosteuden väheneminen

Triple Night Cream sisältää koko joukon biomimeettisiä ihon kosteuttajia: Hyaluronihappoa, PCA:ta (aminohappojohdannainen) maitohappoa, ureaa ja polysakkarideja. Nämä kaikki ovat ainesosia, joita meillä on omassa ihossamme.

Ikääntymisen myötä kuitenkin esimerkiksi hyaluronihapon määrä ihossa, kuten muuallakin elimistössä, vähenee, joten ulkoisesti ihoon viedyllä hyaluronihapolla voidaan tehokkaasti lisätä kosteutta ihon pintakerroksiin.

Ihon luonnollinen kosteustekijä, NMF (Natural Moisturizing Factor) sisältää mm. aminohappoja, sokereita ja maitohappoja – siis aivan samoja ainesosia kuin Triple Night Cream -voiteen kosteuttavat ainesosat!

Hyvin kosteutetussa ihossa on enemmän volyymia ja se tuntuu miellyttävän joustavalle. Ensimmäinen erä haasteista voitettu!

2 Ihon omien rasva-aineiden väheneminen

Ihon ylimmän kerroksen, sarveissolukerroksen, solut ovat nuoressa ihossa tiiviisti kiinni toisissaan ja solujen välissä on ns. soluväliaineena erilaisia lipidejä, rasva-aineita. Näitä rasvoja ovat keramidit, pitkäketjuiset rasvahapot ja kolesteroli. Rasva-aineet estävät tehokkaasti kosteuden haihtumisen ihosta. Yhdessä sarveissolukerroksen kanssa soluväliane muodostaa tehokkaan suojan iholle, niin sanotun läpäisyesteen, barriäärin.

Triple Night Cream -voiteen sisältämät rasva-aineet, skvaleeni, beta-sitosteroli ja rasvahapo,t ovat biomimeettisiä ja toimivat, kuten ihon omatkin rasvat: sitovat kosteuden ihoon vahvistamalla ihon luonnollista lipidikalvoa ja näin ne estävät liiallista kosteuden haihtumista iholta.

Iho, jossa on riittävästi rasva-aineita, tuntuu miellyttävän pehmeälle. Toinenkin ihon ikääntymisen haaste siis selätetty.

3 Ihon uusiutumisprosessin hidastuminen

Ikääntyvässä ihossa kaikki tapahtuu hieman hitaammin: Uusien ihosolujen syntyminen ja niiden poistuminen luonnollisen hilseilyprosessin kautta ihon pinnalta vie pidemmän ajan kuin nuoressa ihossa. Tämä hilseilyprosessi on tärkeä osa ihon suojamekanismia. Kuolleiden ihosolujen hilseillessä pois ihon pinnalta niistä vapautuu vielä ihon pinnalle rasva-aineita. Jos prosessi ei toimi kunnolla, jää luonnollinen suoja heikommaksi.

Hedelmähapot ovat tehokkaita ihon uudistajia hoidettaessa ikääntyvää ihoa. Ja onhan hedelmähappoja myös omassa ihossamme. Edellä mainittu NMF-kosteustekijän ainesosa, maitohappo on hedelmähappo. Maitohappokin on siis biomimeettinen ainesosa.

Hedelmähapot nopeuttavat kuolleen solukon poistumista ihon ylimmästä kerroksesta. Näin iho kirkkaus ja pehmeys palautuvat. Säännöllinen pitkäaikainen hedelmähappojen käyttäminen (useita kuukausia) parantaa myös ihon rakennetta.

Triple Night Cream sisältää yhdistelmän kolmea eri hedelmähappoa: Maitohappoa, glykolihappoa ja mantelihappoa. Näistä jokainen toimii ihon uusiutumista edistävästi, mutta niillä jokaisella on myös oma erityisvaikutuksensa.

Glykolihappo häivyttää ikääntymisen merkkejä ja lisää myös ihon kosteuspitoisuutta. Maitohappo lisää ihon keramidituotantoa ja kosteuttaa sekin ihoa. Mantelihappo on tehokas hoidettaessa pigmenttiläikkiä.

Kolmas haaste, uusiutumisprosessin aktivoiminen haltuun otettu hedelmähappojen voimalla!

4 Pigmenttiläikkien muodostuminen

Ikääntymisen myötä pigmenttiä muodostuvat solut jakaantuvat ihossa epätasaisemmin ja hormonaalisista syistä sekä UV-säteilystä johtuen ihoon ilmaantuu hyvin yleisesti pigmenttiläikkiä.

Triple Night Cream sisältää edellä mainitun mantelihapon lisäksi ihoa kirkastavaa B3 -vitamiinia, joka antaa monipuolista tehohoitoa ikääntyvälle iholle. B3 -vitamiini vahvistaa heikentynyttä läpäisyestettä ja estää näin osaltaan kosteuden haihtumista ihosta. B3-vitamiini on antioksidantti, joka korjaa UV-säteilyn ja muiden ympäristötekijöiden aiheuttamia vaurioita ihossa ja se myös tehostaa ihon omaa keramidituotantoa. Tutkimusten mukaan B3-vitamiini myös madaltaa juonteita.

Pigmenttiläikkien muodostumisen ehkäisyssä on tärkeää suojata iho päivisin UV-säteilyltä. Anna Lotan PRO -sarjassa on valikoima päivävoiteita, joissa kaikissa on laajakirjoinen UVA- ja UVB-suoja.

Triple Night Cream vastaa siis tehokkaasti myös tähän neljänteen ikääntyvän ihon haasteeseen.

5 Antioksidanteilla suojaa ikääntyvälle iholle

Kosmeettiseen valmisteeseen lisätään antioksidantteja sen sisältämien rasvojen säilyvyyttä parantamaan, mutta niillä on aina myös ihonhoidollinen tavoite. Antioksidantit ehkäisevät UV-säteilyn aiheuttamaa valovanhenemista suojaamalla ihosoluja vapaiden happiradikaalien hyökkäykseltä.

Triple Night Cream sisältää edellä mainitun B3-vitamiinin lisäksi E-vitamiinia ja C-vitamiinia, joita on vahvistettu ainutlaatuisella hydroxyacetophenone antioksidantilla. Tämä erityinen antioksidantti kykenee neutraloimaan useita erilaisia happiradikaaleja.

Kuinka käytän Triple Night Creamia?

Triple Night Cream on tarkoitettu käytettäväksi iltaisin. Päivisin kasvojen iho suojataan UV-suojan sisältävällä päivävoiteella.

Levitä voide puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle ja hiero kevyesti, kunnes voide on imeytynyt. Kosteuttavaa vaikutusta voit tehostaa laittamalla voiteen alle First of All -seerumin. Jos taas ongelmasi ovat pigmenttiläikät, suosittelemme käyttämään voiteen alla Mulberry-seerumia.

Käytettyäsi voidetta yhden tuubillisen kannattaa keskustella oman kosmetologisi kanssa siitä, jatkatko hoitoa Triple Night Creamilla, vai täydennetäänkö hoitoa jollakin muulla yövoiteella. Pigmenttiongelmiin toinen hyvä yövoide on C White Night Cream, ihon uudistamiseen on puolestaan paikallaan myös retinolia sisältävä Retinol Night Cream ja jos haluat erityisesti kosteuttavaa yövoidetta, suosittelemme Premium Anti-Wrinkle -voidetta.

Tehohoitoa ikääntyvälle iholle on Anna Lotan PRO -sarjassa tarjolla siis useammassakin muodossa. Hyödynnä kosmetologisi ammattitaitoa myös ihon itsehoidossa! Tehokkaimmat hoitotulokset, todellista tehohoitoa ikääntyvälle iholle, saavutat sinulle tehtyjen hoitojen ja hoitoja tukevan itsehoidon yhdistelmänä. Sinua ja ihoasi hoitava kosmetologi tuntee ihosi ja sen tarpeet parhaiten. Anna Lotan PRO -sarjalla työskentelevät kosmetologit löydät täältä.

Hannele Aallos

P.S. Triple Night Cream with AHA on saatavilla jälleenmyyjiltämme toukokuusta 2023 alkaen. Tuote maksaa n. 70 euroa ja se on reilun kokoinen tuubi, 70 ml, josta riittää pidemmäksikin aikaa tehohoitoa ikääntyvälle iholle 🙂

Artikkelin kirjoittaja on SKY-CIDESCO -kosmetologi (EAT) ja hän työskentelee tuotepäällikkönä Anna Lotan PRO Finland yhtiössä.

Haluaisitko tietää jostakin ihonhoidollisesta tai kosmetiikkaan ja tuotteisiimme liittyvästä asiasta enemmän? Voit lähettää kysymyksesi ja toiveesi osoitteeseen asiakaspalvelu(at)annalotan.fi

Mikäli pidit artikkelista, olemme iloisia, jos jaat sen.

Jaa somessa!

Scroll to Top