Anna Lotan PRO -hoidot

Anna Lotan PRO -sarjassa on valikoima protokolla -hoitoja ihon erityisongelmiin.

Kosmetologilla on myös liki rajaton mahdollisuus toteuttaa asiakkaalleen Anna Lotan PRO -hoito mittatilaustyönä siten, että hoitosuunnitelmassa on huomioitu asiakkaan ihon tila, ihotyyppi ja hoidon tavoite sekä asiakkaan toivoma lopputulos.

Anna Lotan Pro hoidot
  • aknearvet, kiinteyttäminen, juonteet

Talviaika on paras aika ottaa TEHOKAS kuorintasarjahoito iholle. Tämä kauneushoitolassa tehtävä ammattikäyttöön tarkoitettu kuorinta hioo, siloittaa ja uudistaa ihoa. Kosmetologilla on täydellinen kontrolli hoidon tehokkuuden suhteen ja hän voi sovittaa sen yksilöllisesti ihon tarpeen ja ihon reagoinnin mukaan.

Ainesosat tunkeutuvat ihon uloimpaan kerrokseen (orvasketeen) käynnistäen ihon oman puolustusmekanismin, jolloin iho uudistaa itseään ja samalla hiovat ainesosat poistuvat ihosta (2–4 päivän kuluessa). Kuorinta perustuu luonnosta peräisin oleviin ainesosiin, kuten rubiinikiteet, merisieni ja kvartsi. Siinä ei ole käytetty mitään kemiallisesti kuorivia aineosia. Heti kuorinnan jälkeen ihossa tuntuu kihelmöintiä, lämpöä ja punoitusta. Muutaman päivän kuluttua hoidosta iho alkaa hilseillä ja näin uusimaan itseään. Hoitoa suositellaan sarjahoitona (yhteensä 4 hoitoa, joiden välissä 3-4 viikkoa). Hoitojen välillä suosittelemme käyttämään kotihoidossa Anna Lotan PRO-linjan tuotteita (270P, 788P, 380P, 808P, 152P ja 169P).

INCI: Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Sponge, Glyceryl Oleate, Water (Aqua), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Tapioca Starch, Silica, Benzyl Alcohol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Salicylic Acid, Calendula Officinalis Flower Extract, Ruby Powder, Abies Sibirica Oil, Sorbic Acid, Dunaliella Salina Extract, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract.

  • kosteuttava ja ihoa pehmittävä hoito

Hoito kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja poistaa ihosta Exfosil Ruby -kuorinnan aikaansaaman hilseilyn. Hoito suositellaan tehtäväksi 4 – 5 päivän kuluttua Exfosil Ruby -kuorintakäsittelyn jälkeen.

  • kaikille ihotyypeille, joissa mustapäitä

Hoito on miellyttävä ja tehokas vaihtoehto usein niin kivuliaalle mekaaniselle ihonpuhdistukselle sekä laitehoidoille. Anna Lotan PRO Atraumaattisessa ihonpuhdistuksessa epäpuhtauksia poistetaan iholta lempeästi erikoishoitotuotteita käyttäen ”liuottamalla”. 

Anna Lotan PRO Atraumaattinen ihonpuhdistus sopii sekaiholle ja rasvaiselle iholle, jossa on avokomedoita (mustapäitä) tai umpikomedoita.

Hoito on tehokas jo yksittäiskäsittelynä: iho on pehmeä, puhdas ja kirkas. Sarjahoitona ja oikeat itsehoitotuotteet yhdistämällä saavutetaan luonnollisesti pysyvämpiä ja näkyvämpiä hoitotuloksia.

  • couperosaiholle ja acne rosacea -iholle
  • tasapainottava hoito herkälle sekaiholle
  • kaikille ihotyypeille

Hedelmähapot ovat tehokas kosmetiikan ainesosa hoidettaessa erityisesti ikääntyvää, epäpuhdasta, pigmentoitunutta, valovaurioitunutta ja rosacea-ihoa. Toki kaikki ihot hyötyvät oikein käytettynä hedelmähapoista.

Anna Lotan PRO -sarjan hedelmähappohoidot ovat lempeän tehokkaita ja turvallisia.

  • Käytettävät hapot ovat vahvuudeltaan 10 – 16 %
  • pH on 3.5 – 3.8.

Kosmetologisi valitsee käytettävän hapon ihosi hoitotarpeen mukaisesti. Hedelmähappohoito voidaan toteuttaa joko ns. protokollahoitona (Atraumaattinen ihonpuhdistus, Akneprotokolla, Gradually Lighter, Anti-age) tai räätälöitynä kasvohoitona.

Anna Lotan PRO -sarjan hedelmähappotuotteet sisältävät kosmetiikan käytetyimmät hedelmähapot: glykolihappo, maitohappo, mantelihappo ja BHA-happo.

Scroll to Top