Exfosil Ruby – biomikroneulaus on ihosi luonnollinen uudistaja. 3 tehovaikutusta

Biomikroneulaus nostaa suosiotaan myös Suomessa. Tiesitkö, että Anna Lotan PRO -sarjalla työskentelevät kosmetologit ovat tehneet asiakkailleen Exfosil Ruby -biomikroneulausta jo useamman vuoden ajan – muutamat jo yli viisi vuotta!

Anna Lotan PRO -sarjalla työskentelevillä kosmetologeilla onkin pitkä ja monipuolinen kokemus tästä nyt niin trendikkääksi nousseesta käsittelystä ja sen ihonhoidollisista mahdollisuuksista.

Anna Lotan PRO -sarjan filosofia on biomimeettisyys, samankaltaisuus ihon omien toimintojen kanssa. Biomikroneulaus sopii tähän hoitofilosofiaan hyvin: ihon pintaa ei rikota ja ihon uusiutumisprosessi aikaansaadaan ihon omia puolustusmekanismeja hyödyntäen.

Anna Lotan PRO toi markkinoille ensimmäisenä biomikronaeulauksen.
Anna Lotan PRO Exfosil Ruby on biomikroneulauksen edelläkävijä.

Exfosil Ruby -biomikroneulaus on kolmivaikutteinen:

  1. Tasoittaa ihon rakennetta ”hiomalla” kevyesti ihon pintakerrosta
  2. Kirkastaa ja pehmittää ihoa
  3. Aktivoi ihon uusiutumisprosessia

Miten biomikroneulaus tehdään?

Anna Lotan PRO -biomikroneulauksessa ihoon hierotaan massa, jossa on steriilejä Spongilla  Fluviatilis -sienestä saatavia neulasia. Käytännössä nämä neulaset ovat piioksidia. Lisäksi massa sisältää rubiinikiteitä ja kvartsikiteitä. Neulaset jäävät ihoon ja poistuvat ihosta sen luonnollisen uusiutumisprosessin kautta.

Kosmetologi säätelee Exfosil Ruby -biomikroneulauksen tehokkuutta määrittämällä käsittelyn keston ja voimakkuuden asiakkaan ihon rakenteen ja hoitotavoitteen mukaisesti kasvojen eri alueilla. Exfosil Ruby -biomikroneulaus tehdään käsin, ilman laitteita.

Mille biomikroneulaus tuntuu?

Käsittelyn tuntuu iholla nipistelynä ja pistelynä. Neulaset tuntuvat ihoa kosketeltaessa 2 -4 vuorokauden ajan. Käsittelyn aikana ja välittömästi sen jälkeen iho ”kuumottaa”, tuntuu lämpimältä.

Biomikroneulauksen jälkeen iho punoittaa kevyesti.
Biomikroneulauksen jälkeen iho punoittaa kevyesti. Kuva: SKY-kosmetologi Alisa Savolainen / Kauneushoitola Beauty Baroque

Mille iho näyttää Exfosil Ruby -biomikroneulauksen jälkeen?

Välittömästi hoidon jälkeen kasvojen iho on hieman punakka ja kuumottava, jopa hieman turvonnut. Punoitus ja turvotus laskevat yleensä vuorokauden kuluessa käsittelystä.

Iho hilseilee kevyesti toisena ja kolmantena päivänä. Exfosil Ruby -biomikroneulaukseen on suositeltavaa yhdistää Post Peel -hoito, joka tehdään 4 – 7 päivän kuluttua biomikroneulauksesta. Post Peel -käsittely kosteuttaa ihoa ja poistaa mahdollisen hilseilyn.

Tässä vaiheessa iho on jo erityisen kirkas ja pehmeä. Hoidon ihoa uudistavat ja kiinteyttävät vaikutukset näkyvät sarjahoidon myötä.

Kenelle Exfosil Ruby -biomikroneulaus sopii?

Menetelmä sopii ihon ikääntymisilmiöiden (rypyt, juonteet, veltostuminen) hoitamiseen, arpien häivyttämiseen ja ihon rakenteen tasoittamiseen. Ikääntyvä iho uudistuu, rypyt ja juonteet madaltuvat. Arvet häivyttyvät ja ihon pinta on tasaisempi. Ihon väri kirkastuu silminnähden ja iho tuntuu huomattavan pehmeältä.

Menetelmä sopii henkilölle, joka on valmis sitoutumaan sarjahoitoon ja ihon itsehoitoon kosmetologin ohjauksessa. Toki hoitoa voi tehdä myös yksittäiskäsittelynä, mutta parhaimmat hoitotulokset ikääntyvää ihoa, suurihuokoista ihoa ja arpia hoidettaessa saavutetaan sarjahoidolla.

Hoitosarjoja voidaan tehdä vuosittain, jopa kaksi kertaa vuodessa. Sarjahoitojen välissä käsittelyä voidaan tehdä yksittäin. On kuitenkin hyvä muistaa hoitaa ihoa monipuolisesti ja yhdistää biomikroneulauksen ”välihoidoiksi” esimerkiksi First of All -hoito tai C-vitamiinihoito.

Kenelle Exfosil Ruby -biomikroneulaus ei sovi?

Emme suosittele käsittelyä raskauden ja imetyksen aikana, aktiivisessa vaiheessa olevaan akneen, herpeksen aikana (aktiivisessa vaiheessa), allergisen reaktion aikana tai mahdollisten lääketieteellisten hoitojen aikana. Jos olet epävarma Exfosil Ruby -biomikroneulauksen sopivuudesta itsellesi, ole yhteydessä Exfosil Ruby -biomikroneulausta tarjoavaan kosmetologiin, lääkäriisi tai maahantuojaan.                         

Milloin biomikroneulaukseen?

Syksy ja talvi ovat oikea ajankohta kosmetologin tekemään, ihon uusiutumista huomattavasti parantavaan Exfosil Ruby -biomikroneulaukseen. Mikäli hoitoa tehdään keväällä tai kesällä, tulee ihon suojaamisesta auringolta huolehtia erityisen hyvin.

Exfosil Ruby -biomikroneulaus tehdään 3 – 5 kerran sarjahoitona, hoidot 3 – 4 viikon välein.

Exfosil Ruby -biomikroneulaus aikana ihoa hoidetaan hoito-ohjelman mukaisilla itsehoitotuotteilla.

Kenelle biomikroneulaukseen?

Exfosil Ruby -biomikroneulausta tehdään vain Anna Lotan PRO Finlandin järjestämän koulutuksen käyneissä kauneushoitoloissa. Koulutuksessamme kosmetologit ovat saaneet syvällisen kertauksen ihon rakenteesta, biomikroneulauksen toimintamekanismista sekä Exfosil Ruby -biomikroneulauksessa käytettävien tuotteiden ainesosista.

Jokainen menetelmällämme työskentelevä kosmetologi on myös tehnyt biomikroneulauksen koulutuspäivän aikana kouluttajiemme ohjauksessa ja saanut käsittelyn myös itselleen. Näin menetelmällämme työskentelevä kosmetologi tietää kuinka biomikroneulaus tehdään turvallisesti ja oikein ja hän on myös henkilökohtaisesti itse kokenut käsittelyn vaikutukset itsellään.

Exfosil Ruby -biomikroneulausta tekevät kosmetologit työskentelevät vastuullisesti. Varmista käsittelyn sopivuus sinun ihollesi ja ihohaasteellesi lähimmältä menetelmällämme työskentelevältä kosmetologilta.

Sinua lähimmän biomikroneulaajan löydät täältä.

Anna Lotan PRO -biomikroneulausta tekevillä kosmetologeilla on jo yli viiden vuoden kokemus menetelmällä työskentelystä. Valitse parasta ihollesi – kokenut ja vastuullinen Exfosil Ruby -biomikroneulauksen tekijä.

Hannele Aallos

Artikkelin kirjoittaja on SKY-erikoiskosmetologi, kosmetiikkaneuvoja ja Anna Lotan PRO Finlandin tuotepäällikkö

Jaa somessa!

Scroll to Top