C-vitamiinikasvohoito kirkastaa nuutuneemmatkin kasvot!

Anna Lotan PRO -sarjan C-vitamiinikasvohoito hoitaa ihoasi monipuolisesti: Kasvojesi on hoidon jälkeen todella kirkas ja hyvin kosteutettu. Kasvosi hehkuvat uutta elinvoimaa!
Hoidon ”salaisuus” on C-vitamiini ja muut antioksidantit, joita tarjoillaan iholle useammassa vaiheessa.

Juuri nyt on oikea aika ”tankata” ihoa C-vitamiinilla!

C-vitamiini kirkastaa väsyneemmänkin ihon!

Pehmeästi puhdas iho

Hoito alkaa kermamaisen täyteläisellä Seba Foam -puhdistusvaahdolla tehdyllä puhdistuksella, jota täydennetään kirkastavalla, ihoa kevyesti kuorivalla Brightening Toner -kasvovedellä. Kirkastavana ainesosana kasvovedessä on B3 -vitamiini.

Hedelmäinen kosteuttava kuorinta

Seuraavaksi ihollesi levitetään Intensive Acai Berries Exfoliating Mask -naamio, joka kuorii ja kosteuttaa ihoa samanaikaisesti. Naamio sisältää acai-palmun marjoista saatavaa uutetta, joka puolestaan sisältää A- ja E-vitamiinia sekä tehoantioksidanttia, antosyaania. Kuorivana ainesosana naamiossa toimivat hedelmähapot ja kosteuttavana hyaluronihappo.

Naaamio tuntuu mukavasti iholla, pieni nipistely ja kihelmöinti siis kuuluu asiaan. Ja mikä tuoksu!

C-vitamiinia ja hyaluronihappoa

Kuorivan naamion jälkeen ihoasi hemmotellaan kaksitehoisella naamiolla, joka sisältää erittäin aktiivista, juuri sekoitettua C-vitamiiniliuosta ja hyaluronihappoa. Myös tämä naamio voi aiheuttaa tuntemuksia ihollasi.

Tämän hoitovaiheen jälkeen ihosi on todella kirkas, tasavärinen ja pehmeä!

Hieronta C-vitamiiniseerumilla

Kasvohoitosi päättyy ihanaan, rentouttavaan kasvohierontaan, joka tehdään C-vitamiiniseerumilla. Lopuksi iho suojataan vielä antioksidantteja ja UVA/UVB -suojan sisältävällä päivävoiteella. Jos hoitosi on illan suussa, levitetään iholle C-vitamiinia sisältävä yövoide, C White Night Cream.

Anna Lotan PRO:n C-vitamiini kasvohoito on tehokas jo yksittäiskäsittelynä, mutta jos haluat oikein tehokuurin, voit käydä tässä hoidossa 3 – 5 kertaa, yksi hoito viikossa.
Hoidon jälkeen kannattaa satsata myös ihon kotihoitoon. Hoidossa käytetty kuoriva naamio on mahdollista käyttää myös kotona ja C-vitamiini -seerumi on oiva tuote päivittäiseen hoito-ohjelmaan lisättäväksi.

Hannele Aallos

 

Jaa somessa!

Scroll to Top