Moisture Splash – paljon enemmän kuin kasvovesi!

Moisture Splash on vuodesta toiseen Anna Lotan PRO -sarjan TOP 5 -listalla. Tämä tuote ansaitsee tulla esitellyksi hieman tarkemmin!

Asiakaspalaute ihoa kosteuttavasta Moisture Splash hoitonesteestä on upeaa:

Ihana tunne iholla tämän tuotteen jälkeen!

Totta! Hoitoneste sisältää biomimeettisiä ihon kaltaisia ainesosia, jotka iho tunnistaa ja näin iholla on välitön hyvän olon tunne.

Minulla on huomattavasti vähemmän mustapäitä, aloitettuani tämän tuotteen käytön.

Kun ihon pinta on joustava ja hyvin kosteutettu, pääsee tali vapaammin virtaamaan huokosista ihon pinnalle eikä tukkeudu huokosiin.

Voiko pelkkä kasvoveden vaihtaminen parantaa ihon kuntoa näin paljon? Ihoni on paljon kosteampi ja pehmeämpi.

Kyllä voi. Mutta Moisture Splash ei ole kasvovesi. Se on hoitoneste, jota voit käyttää kasvoveden tavoin.

Moisture Splash on Biomimeettinen hoitoneste
Moisture Splash on paljon enemmän kuin kasvovesi!

Moisture Splash -hoitonesteen vaikutus

Kosteuttaa

Moisture Splash sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän kosteuttavia ja kosteutta sitovia ainesosia: Glyseriini, betaiini, hyaluronihappo ja elektrolyytit.

Elektrolyytit Moisture Splash -hoitonesteessä ovat peräisin Kuolleenmeren vedestä, joka on tämän hoitonesteen vesipohjana. Kuolleenmeren vesi sisältää 21 erilaista mineraalia, kuten magnesium, kalsium, bromidi ja kalium. Juuri nämä mineraali toimivat elektrolyytteinä, joilla on paitsi ihoa nesteyttävä, myös monin muin tavoin ihoa hoitava vaikutus.

Moisture Splash -hoitonesteen INCI:n löydät täältä.

Rauhoittaa

Jo se, että Moisture Splash on tehokkaasti ihoa kosteuttava, rauhoittaa ihon ärsytystiloja. Tuotteen sisältämien raaka-aineiden biomimeettisyys, samankaltaisuus ihon omien ainesosien kanssa varmistaa sen, että ”tuote ei tunnu miltään”.

Jos iho on ärtynyt, tulehtunut tai todella kuiva ja kosteusköyhä, voi vesipohjainen tuote jopa kirvellä iholla. Näin ei kuitenkaan tapahdu Moisture Splash -hoitonestettä käytettäessä.

Moisture Splash on hajusteeton ja väriaineeton. Koska tuote sisältää merivettä, ei siinä ole käytetty säilöntäaineita, mutta säilyvyyttä parannetaan luonnonkosmetiikan puolelta tutulla phenetyl alcoholilla.

Viilentää

Moisture Splash -hoitonesteen välittömästi viilentävä vaikutus perustuu sen sisältämään alkoholiin, joka haihtuu nopeasti ihon pinnalta tuotteen levittämisen jälkeen. Haihtuminen saa aikaan ihon viilenemisen. Se, että Moisture Splash viilentää ihon, tekee siitä miellyttävän kasvoveden ja hoitonesteen myös couperosaiholle.

Tuotteessa käytetty alkoholi toimii liuottimena ns. aktiiviaineille.

Moisture Splash sisältää kuolleenmeren vettä
Moisture Splash hoitonesteen vesipohjassa on Kuolleenmeren vettä.

4 tapaa käyttää Moisture Splash -hoitonestettä

1 Kasvovesi

Käytä Moisture Splashia kasvoveden tavoin puhdistustuotteen käytön jälkeen. Suihkuta nestettä vanulappuun ja pyyhi sillä kasvojen ja kaulan iho. Toista käsittely tarvittaessa.

Moisture Splash sopii kasvovedeksi kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle, kosteusköyhälle, ikääntyvälle, ruusufinni-iholle sekä atooppiselle ja psoriasis iholle. Myös rasvainen ja epäpuhdas iho hyötyy tämän tuotteen käyttämisestä, sillä joustava ja pehmeä ihon pinta mahdollistaa talin paremman virtaamisen ihon pinnalle ja hoitonesteen sisältämä Kuolleenmeren vesi on vaikutuksiltaan tulehduksia rauhoittava.

2 Hoitoneste

Suihkuta ja taputtele Moisture Splashia puhdistustapahtuman jälkeen ihollesi ennen seerumin ja voiteiden levittämistä. Voit taputella Moisture Splashia useamman kerroksen. Näin saat ihollesi runsaasti kosteutta. Lisää sen jälkeen seerumi ja voide.

Hoitonesteen tavoin käytettynä Moisture Splash sopii kaikille ihotyypeille. Kaikki ihot hyötyvät kosteudesta. Moisture Splash auttaa pitämään ihon ylimmän kerroksen joustavana ja pehmeänä.

3 Meikin kiinnittämiseen

Voit suihkuttaa kevyesti Moisture Splash -hoitonestettä meikin päälle. Tämä on erityisen suositeltavaa, jos käytät mineraalimeikkipuutereita. Moisture Splash auttaa meikkiä kiinnittymään ihoon.

4 Sheet mask -naamiona

Kostuta kasvopaperi tai kuitukangasnaamio Moisture Splash -hoitonesteellä ja laita paperit / naamio puhdistetulle kasvojen iholle. Anna vaikuttaa, kunnes neste on imeytynyt ja haihtunut, n. 10 – 15 minuutin ajan. Näin käytettynä saat runsaammin kosteutta ihoosi. Poistettuasi liuskat levitä seerumia ja voidetta ihon suojaksi.

Myös tällä tavoin käytettynä Moisture Splash sopii kaikille ihotyypeille.

Moisture Splash on tuote, jota käytetään aina, kun sinulle tehdään Anna Lotan PRO -kasvohoito.

Ihonhoito Moisture Splahs -hoitonesteellä ja muilla Anna Lotan PRO -tuoteilla on miellyttävää, tehokasta ja turvallista!

Hannele Aallos

Artikkelin kirjoittaja työskentelee tuotepäällikkönä Anna Lotan PRO Finlandilla.

Jaa somessa!

Scroll to Top