Yhdessä enemmän! 2022

Yhdessä enemmän! -seminaarimme kokosi tänä vuonna Tampereelle parikymmentä Anna Lotan PRO -sarjalla työskentelevää kosmetologia ja Kauneuskoulutus Baroquen kosmetologiopiskelijaa joulukuun yhdeksäntenä, Annan-päivänä. Seminaari järjestettiin kauniissa ja historiallisessa Finlaysonin Palatsissa.

Kevyen aamupalan jälkeen oli hyvä aloittaa päivän ohjelma, jonka aluksi tuotepäällikkömme Hannele Aallos loi katsauksen menneeseen vuoteen ja kurkotimme myös hieman tulevaan.

Perinteinen suomalainen aamupala: kahvia ja ruisleipää.
Mistä tunnistat kosmetologin kahvikupin? No huulipunastapa tietenkin 🙂

Sähköinen vuosi 2022

Anna Lotan PRO jatkoi vahvaa kasvuaan Suomessa. Vuoden aikana kahdeksan uutta kauneushoitolayrittäjää aloitti työskentelyn sarjallamme. Niinpä järjestimme myös kahdeksan perustuotekoulutus ykköstä.

Perustuotekoulutusten lisäksi järjestimme kuusi perustuotekoulutus kakkosta, kahdeksan kuukausiwebinaaria ja kahdeksan räätälöityä hoitotekniikkapäivää. Koulutukset ovat asiakkaillemme veloituksettomia ja järjestämme niitä myös asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Palvelumme sähköistyivät kuluneen vuoden aikana vinhasti. Uusia sähköisiä palvelujamme ammattilaisille ovat info-kansio, jossa tiedot ajantasaiset ja säännöllisesti täydentyvät, nettiajanvaraus kursseillemme ja sähköpostiohjelman käyttö sekä säännölliset kuukausiwebinaarit.

Tapahtumapäiviä asiakkaidemme luona järjestimme liki kymmenen. Tuotekouluttajamme Nenna Saarenketo ja tapahtumapäiväjärjestäjämme Sofia Mattila vierailivat eri puolella Suomea vauhdittamassa Anna Lotan PRO -sarjan tunnettuutta asiakasyrityksissämme.

Meillä oli ilo olla mukana ensimmäistä kertaa myös Suomen Kosmetologien Yhdistys ry:n järjestämillä Kosmetologipäivillä lokakuussa. Pieni ja pirteä messuosastomme sai mukavaa palautetta ja paljon sarjastamme kiinnostuneita yhteydenottopyyntöjä.

Yhdessä enemmän!
Meidän messutiimi: Reetta Elorinne (tapahtumapäiväjärjestäjä), Nenna Saarenketo (tuotekouluttaja), Hannele Aallos (tuotepäällikkö), Sofia Mattila (tapahtumapäiväjärjestäjä)

Perhetapahtumiakin saimme yrityksessämme juhlia – meille syntyi kolme vauvaa. Tuotekouluttajastamme Nennasta tuli äiti ja Hannelesta mumma. Sampo saikin jo kolmannen lapsen lapsensa.

Pieneksi yritykseksi ennätimme vuoden 2022 aikana paljon.

Anna Lotan PRO -sarjalla työskentelevä kosmetologi vaihtaa 9.12. työkengät korkkareihin!

Korkkarit kattoon 2023

Ensi vuoden Yhdessä enemmän! -tapahtumassamme juhlimmekin jo 5-vuotis synttäreitämme! Mutta sitä ennen ennättää toki tapahtua paljon. Aktiivinen koulutuksemme jatkuu ja uusia sisältöjä koulutuksiin kehitämme koko ajan.

Nameko on tehokas ihon kosteuttaja
Kultalinjassa vaikuttavina aineina ovat kosmetiikan tehokkaimmat ja uusimmat antiage-ainesosat.

Kultainen nuoruus

Aamupäivän luento-osuus Yhdessä enemmän! -seminaarissamme päättyi kouluttajamme Nenna Saarenkedon vetämään Kultalinjan tuote-esittelyyn. Saimme uutta tietoa paitsi tuotteista, myös niiden sisältämistä tehoaineista. Peptidit ovat sinulle varmasti tuttu antiage-aine, mutta joko tunnet Nameko- ja Silkkialbitsia-uutteet?

Kultalinja on kehitetty aikuisen naisen ihon nuorekkuuden ylläpitämiseksi.

Premium Anti-Wrinkle Cream sisältää Nameko-uutetta.
Nenna Saarenketo on napakka ja tehokas tuotekouluttajamme.

Herkkua on siinä monenlaista

Lounaan ajaksi siirryimme ruokailemaan kauniisti katettuun ruoka-saliin, jossa nautimme jouluisen buffet-pöydän antimista, hiljalleen hämärtyvästä talvisesta maisemasta ja keskusteluista kollegoiden kanssa. Miten virkistävää onkaan syödä ajan kanssa ja seurustella!

Finlaysonin Palatsin ruokasali.
On todella mieltä kohottavaa käydä syömään kauniisti katetun juhlapöydän äärelle!

Yrittäjäkin on ihminen

Iltapäivän ensimmäinen luentomme käsitteli työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Työnohjaaja, terapeutti Päivi Niemi johdattelin meidät miettimään omien rajojen asettamista herättelevällä luento-otsikolla: Yrittäjäkin on ihminen! Päivi antoi meille myös kotitehtäviä ja tentti on kuulemma vuoden kuluttua!

Diplomien jako

Tuttuun tapaan seminaaripäivä huipentui tunnustusten jakamiseen. Kiitämme lämpimästi jokaista kosmetologia, joka on valinnut työskennellä sarjallamme. Erityisen tunnustuksen ja kiitoksen tänä vuonna saivat:

Vuoden tulokas 2022

Tänä vuonna vuoden tulokkaina palkittiin kaksi yrittäjää: Pauliina Urbin ( BeautyPauliina) Lahdesta ja Pirita Pankkonen (Hoitohuone Sinun) Jämsästä. He molemmat ovat tehneet alusta saakka tavoitteellisesti ja tuloksekkaasti työtä oman juuri perustetun yrityksensä ja Anna Lotan PRO -sarjan parissa. Pauliina ja Pirita aloittivat molemmat sarjamme parissa maaliskuussa ja ovat edenneet ikään kuin rinta rinnan. Molemmat heistä ovat aktiivisesti kouluttautuneet sarjamme parissa palanen kerrallaan.

Vuoden Nousija 2022

Annika Killinen (Kauneushoitola Likellä) Jalasjärveltä on työskennellyt Anna Lotan PRO -sarjalla vuodesta 2020 alkaen. Vuosi sitten hänen yrityksensä muutti Seinäjoen keskustasta lakeuksien keskelle, josta matkaa Jalasjärven keskustaan yli kymmenen kilometriä. Annika on kuluneen vuoden aikana kouluttautunut ahkerasti kursseillamme ja hän on paikkakunnallaan verkostoitunut ja ollut aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Annika satsasi tänä vuonna myös uusiin kotisivuihin. Tämä kaikki on aikaan saanut sen, että Annikan toiminta on noussut aivan uudelle tasolle. Annikan liikeidea – likellä – on osoittautunut loistavaksi!

Vuoden Somevaikuttaja 2022

Minna Kemppainen (Hoitola Lumo) Akaasta tekee pitkäjänteistä ja johdonmukaista markkinointia sekä sosiaalisessa mediassa että perinteisenä printtimainontana. Minna on rohkeasti laittanut itsensä peliin tekemällä mm. videoita, joissa hän kertoo ihonhoidosta ja esittelee tuotteita. Minna on myös pitänyt näyttävästi Anna Lotan PRO -sarjaa esillä markkinoinnissaan.

Vuoden Anna Lotan PRO -Kosmetologi 2023

Rohkea Mari Raiskinmäki (Näkyväksi) keskittyy toiminnassaan ydinosaamiseensa, kasvohoitoihin, värianalyyseihin ja ehostuksiin. Mari on rohkeasti tiputtanut palveluvalikoimistaan osa-alueita, joihin hän ei tunne ammatillista mielenkiintoa. Vaatii myös suunnatonta rohkeutta vaihtaa yrityksen nimi, kun hoitola on toiminut ”vasta” neljä vuotta. Samoin toimitilojen siirtyminen keskustan katutasosta sivummalle kerroksiin. Näitä ratkaisuja ei yksikään yrityskonsultti taatusti ensikuulemalta suosittelisi. Mari kehittää aktiivisesti Anna Lotan PRO -tuotetuntemustaan ja hänellä on myös sarjasta kertyneen kokemuksen kautta paljon annettavaa kollegoilleen. Sitoutumista sarjaamme kuvaa se, että Mari päätyi kuluneen vuoden aikana työskentelemään yksin omaan Anna Lotan PRO -tuotteilla. Vähemmän on enemmän – yhdessä enemmän!

Asiakaslahjat ovat aina mieluisa yllätys.
Tokihan muistimme päivän päätteeksi kaikkia päivässä mukana olleita asiakkaitamme kauniisti pakatuilla tuotelahjoilla.

Työ on myös siunaus

Hannele Aallos siteerasi päivän päätteeksi Bill Hybelsin Yksinkertaista -kirjasta poimimaansa ajatusta: Elämän suurimpia siunauksia on rakastaa työtään, saada tyydytystä päivittäisestä uurastuksestaan.

Lämmin kiitos kaikille Yhdessä enemmän! -seminaariimme osallistuneille. Kiitos, että olet valinnut työskennellä sarjallamme. Uskomme vilpittömästi, että työskenteleminen yhdessä on meille molemmille siunaus.

Hannele Aallos

P.S. Jos sinun paikkakunnallasi ei vielä ole Anna Lotan PRO -sarjalla työskentelevää kauneushoitolaa ja kiinnostuit, niin ota toki yhteyttä!

Mari Raiskinmäki / Näkyväksi toimi seminaarissamme valokuvaajana. Kaikki blogin kuvat Marin ottamia. Iso kiitos Mari sinulle tunnelman taltioimisesta!

Jaa somessa!

Scroll to Top