Tuloksellinen ihonhoito

Tuloksellinen ihonhoito on paljon enemmän, kuin ”pelkkää” ihotyypin mukaisesti valittujen tuotteiden käyttämistä hoidoissa ja itsehoidossa.

Tuloksia tuottava ihonhoito-ohjelma rakennetaan palaneen kerrallaan, monta ihonhoidollista tekijää huomioiden.

Ihonhoitaminen Anna Lotan PRO -tuotteilla on kuin taidokkaan mosaiikkityön rakentamista – yhdessä kosmetologisi kanssa. Sarjamme antaa liki rajattomat mahdollisuudet räätälöidä asiakaskohtaisesti ihon tilan mukaiset hoidot ja itsehoito-ohjelmat.

Tuloksellinen ihonhoito Anna Lotan PRO -tuotteilla

Puhdistus

Kuusi selkeästi erilaista puhdistustuotetta.

Onko näin monelle erilaiselle ihonpuhdistustuotteelle aidosti todellista tarvetta? Minun mielestäni kyllä! Aivan kuten jokainen iho on ainutlaatuinen, myös jokainen puhdistustuotteemme on erityinen niin raaka-aineidensa kuin käyttötapansakin osalta.

Kasvovesi

Neljä toiminnallisesti erilaista kasvovettä.

Kosteuden puutteesta kärsivä iho, tulehtunut iho, iho, jossa paljon mustapäitä, kirjava (pigmentoitunut) iho, akne, eloton iho. Jokainen näistä hyötyy erilaisesta tuotteesta myös kasvoveden osalta.

Kasvovesissämme on eroja, aivan kuten ihoissakin!

Kosteus- ja päivävoiteet

Erilainen päivä – erilainen voide. Ihon kosteuttamiseen ja suojaamiseen löydät sarjastamme laajan valikoiman kosteusvoiteita suojakertoimella ja ilman. Jokaiselle ihotyypille on oma päivävoiteensa suojakertoimella!

Hoito- ja yövoiteet

Yö on retinolin, hedelmähappojen, kojichapon ja hyvän unen aikaa. Aktiiviset yövoiteemme toimivat yön hiljaisina tunteina.

Ja aivan kuten tyynyliinan, voit vaihtaa myös yövoidetta ihosi tarpeiden mukaan. Sarjassamme on kuusi erilaista yövoidetta.

Kuorinta

Yhdeksän vaikutusmekanismiltaan erilaista kuorintaa kasvojen iholle.

Erilainen ihotyyppi – erilainen ihon rakenne.

Mekaaniset rakeet yhdistettynä hedelmähappoon, lempeät entysyymit, eri vahvuiset hedelmähapot ja upea kolmoiskuorintamme! Kuorinnoistamme löydät ihon rakenteellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Onpa tavoitteesi syväpuhdistaa huokoset tai päästä eroon mustapäistä, tasoittaa ihon väriä tai kirkastaa – kuorinnoistamme löydät toiveidesi mukaisen hoitotuloksen tuottavan tuotteen.

Naamio

Yhdeksän hoitovaikutuksiltaan erilaista naamiota.

Kuiva ja kiristävä iho? Punoitusta? Toiveena mattapintainen iho? Näihin ja moniin muihin toiveisiisi saat nopean ja näkyvän hoitotuloksen tehokkailla naamioillamme.

Voide, geeli, seerumi ja pasta. Jokainen naamiomme toimii ihollasi omalla erityisellä tavallaan.

Seerumit

Seitsemän erilaista seerumia ihon erityistarpeisiin.

Couperosa, kosteuden puute, ihon epäpuhtaudet, atooppinen iho, rypyt ja ja juonteet tai pigmenttiläikät. Erilaiset seerumimme tuovat tehokkaan avun ihon erilaisiin tiloihin.

Paikallishoitoaineet

Viisi erilaista tuotetta ihon paikallisiin ongelmiin.

Tulehdukset, kuivat läikät, ruusufinni ja suunympärysihottuma. Nämä kaikki esiintyvät kasvojen iholla paikallisesti ja saavat helpotusta täsmätuotteillamme tehokkaasti.

Silmänympärysiho, huulet ja kaulan iho

Seitsemän erilaista tuotetta hauraille ihoalueille.

Tummat silmänaluset, harakanvarpaat silmäkulmissa, juonteet kaulan iholla, kuivat ja hilseilevät huulet. Kaikki nämä hoituvat tuotteillamme.

Vartalon iho

Neljä erilaista tuotetta vartalon ihonhoitoon.

Kuivat kantapäät, karheat kädet, kiristävä vartalon iho. Ylelliset vartalonhoitotuotteemme hellivät myös vartalon ihoa.

Ihonhoito tuotteilamme on palkitseval. Olemme nähneet ihojen oikeasti muuttuvan!

Liity sinäkin onnellisten ihojen joukkoon <3

Hannele Aallos, tuotepäällikkö

Jaa somessa!

Scroll to Top