NONI, aurinko ja iho

Aurinko ja iho on vielä kesän jälkeenkin ajankohtainen ihonhoidollinen aihe. Tällä erää ihana aurinkoinen kesä alkaa olla takana päin.  Heinäkuu hemmotteli meitä toden teolla lämmöllään ja huolellinen D-vitamiinitankkaus on varmasti itsekunkin osalta tehty!

Aurinko on ystävämme

D-vitamiinin muodostumisen lisäksi auringolla on meille ja ihollemme paljon muutakin hyvää aina annettavanaan:

Ihon keramidituotanto lisääntyy ihossa auringon vaikutuksesta. Tämä on hyvä asia erityisesti atoopikoille, joilla keramidin tuotanto on normaali-ihoisia vähäisempää. Atoopikon iho on aurinkokauden jälkeen vahvempi syksyn koetuksiin.

Ja kukapa meistä ei olisi huomannut aurinkoisen aamun mieltä ilahduttavaa vaikutusta! Auringon UV-säteily lisää serotoniinin muodostumista elimistössämme. Auringossa ilo kuplii!

Biomimeettinen NONI -kasvohoito on harmoniassa ihosi kanssa.

Aurinko ja iho ovat myös haasteellinen yhdistelmä

Auringon UV-säteily saa aikaan myös ei niin toivottuja vaikutuksia ihoon:

Ihossa nopeasti näkyvät muutokset:

Iho suojautuu auringolta mm. paksuuntumalla (str. corneum) ja lisääntyneellä pigmentin muodostuksella. Iän myötä pigmentti ei enää jakaannu yhtä tasaisesti, kuin nuorena ja onkin mahdollista, että kesän ”jäljet” näkyvät kasvoilla paitsi karheutena ja tukkoisuutena, myös pigmenttiläikkinä.  

Pitkän aikavälin muutokset ihossa:

Auringon UVA-säteily ulottuu ihon syvempiin kerroksiin (dermis) saakka. Pitkässä juoksussa runsas UV-säteily nopeuttaa ihon ikääntymistä: iho menettää kosteuttaan ja veltostuu.

NONI Balsam korjaa ihoa solutasolla.

Otitko kesällä kevyemmin myös ihonhoidossa?

Nyt syksyn tullen on aika ryhtyä korjaamaan mahdollisia aurinkokauden laiminlyöntejä ihossa.

Anna Lotan PRO -sarjan uutuuskasvohoito NONI on tehokkaasti ihoa kirkastava, kosteuttava ja solutasolla ihoa korjaava hoito.

Tämän kasvohoidon sydän on Noni-hedelmästä saatava uute. Noni on Rubiacae sukuun kuuluva ainavihantapuu, joka kukkii ja kantaa yhtä aikaa hedelmiä. Se kasvaa monissa paikoissa ympäri maailmaa, jossa ilmasto on oikea. Puu pysyy vihreänä ja kantaa hedelmää ympäri vuoden.

Noni-uute vaikuttaa solutasolla säätelemällä solun toimintoja vaikuttamalla myönteisesti vahingoittuneiden solujen eheytymiseen.

Noni-uutteen lisäksi tässä hoidossa ihoon tankataan kosteutta hyaluronihappo-naamiolla ja ihoa kirkastetaan kolmivaikutteisella Bilberry- kuorinnalla (hedelmähapot, -entsyymit ja kasvivaharakeet).

Hoidon kruunaa NONI Balsamilla tehtävä ihana kasvohieronta.

Ihon itsehoito aurinkokauden jälkeen

Kasvohoidon yhteydessä kosmetologisi tarkistaa aina myös itsehoidossa käyttämiesi tuotteiden ajankohtaisuuden.

Kesän jälkeen voit valita puhdistustuotteeksi ja kasvovedeksi hieman kuorivat vaihtoehdot. Ja muista käyttää aurinkosuojan sisältävää päivävoidetta pitkälle syksyyn saakka!

NONI-kasvohoito on tehokas jo yksittäiskäsittelynä, mutta parhaimman hyödyn saat käymällä sarjahoidossa ja yhdistämällä hoitoon myös NONI Balsamin käytön kotona.

Hannele Aallos

Jaa somessa!

1 ajatus aiheesta “NONI, aurinko ja iho”

  1. Paluuviite: Elokuun hoidot - Kauneushuone Nymphaea

Kommentointi on suljettu.

Scroll to Top