Miksi käyttää kasvovettä?

Kasvovesi on kokenut uuden tulemisen ihonhoidossa. Enää kasvovedellä ei pelkästään pyyhitä kasvojen ihoa puhdistuksen lopuksi, vaan sitä taputellaan ja kerrostetaan kasvojen iholle ennen muiden hoitavien aineiden levittämistä iholle.

Kasvovesi täydentää puhdistuksen.

Miksi kasvovettä käytetään?

Kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen: vanulapulla pyyhkien poistat iholta puhdistustuotteen ”rippeet”. 

Kasvovesi myös palauttaa ihon pH:n ja kosteuttaa ihoa, jolloin muut iholle levitettävät hoitavat aineet imeytyvät ihoon paremmin. 

Millainen kasvovesi sopii minulle?

Kasvovesi valitaan aivan kuten kaikki muutkin ihonhoitotuotteet – ihotyypin ja toivotun hoitovaikutuksen mukaisesti. 

Jos sinulla on mustapäitä, valitse kasvovesi joka hieman ”kuorii” ihoasi. Jos taas ongelmasi ovat tulehdukset, valitse tulehdusta rauhoittava kasvovesi.

Kaikki ihot hyötyvät kosteuttavasta kasvovedestä! 

Miten käytän kasvovettä oikein?

Pyyhi kasvojen ja kaulan iho puhdistuksen jälkeen vanulapulla, joka on reilusti kostutettu kasvovedellä. Toista tarvittaessa, jos vanulappuun jää vielä likaa tai meikkiä ihoa pyyhittäessä.

Tämän jälkeen voit vielä taputella kasvovettä ihoon ennen seerumin ja voiteen levittämistä. Ihoa ei siis kuivata kasvovesikäsittelyn jälkeen, vaan seuraavat hoitotuotteet levitetään kostealle iholle. 

Anna Lotan PRO -sarjassa on neljä erilaista kasvovettä

Milky Toner on ihon hygieniaa parantava kasvovesi normaalille ja sekaiholle. Tämä kasvovesi jättää ihon todella raikkaaksi ja puhtaaksi. Suosittelemme tätä kasvovettä myös ns. maskiaknen hoitamiseen. 

Brightening Toner kirkastaa väsyneemmänkin ihon! Tämä kasvovesi on ihanteellinen ikääntyvälle iholle ja iholle, jossa on pigmenttiläikkiä. Koska tämä kasvovesi sisältää kirkastavien ainesosien lisäksi myös kuorivaa BHA-happoa, suosittelemme sitä myös iholle, jossa on mustapäitä. 

Propical Toner on tulehtuneen ja akneihon erikoiskasvovesi. Tämä kasvovesi rauhoittaa tulehduksia ja parantaa ihon hygieniaa. Tuote sisältää propolista, jota sanotaan luonnon omaksi antibiootiksi. 

Moisture Splash on paljon enemmän kuin kasvovesi! Tämä biomimeettinen hoitoneste sopii kosteuttajaksi kaikille ihoille. Erityisen ihanteellinen tuote se on kuivalle ja atooppiselle iholle. 

 

Kasvovesiä voi samanaikaisesti olla käytössä useampiakin 🙂  Itselläni on hyllyssä aina Moisture Splash ja sen lisäksi joko Milky Toner tai Brightening Toner. 

 

Hannele Aallos

Jaa somessa!

1 ajatus aiheesta “Miksi käyttää kasvovettä?”

  1. Paluuviite: Millainen on hyvä kasvovesi? Tutki tuotteen INCI.

Kommentointi on suljettu.

Scroll to Top