Kirkas iho! 6 askelta astetta heleämpään ihoon.

Tuntuuko sinusta sille, että ihosi on talven jäljiltä harmaa ja eloton? Heijastuuko peilistä väsähtänyt iho? Ehdottomasti nopein ja tehokkain keino saada kirkas iho ja raikas hehku kasvoille on varata aika C-vitamiini -kasvohoitoon Anna Lotan PRO -sarjalla työskenetelevälle kosmetologille. Paljon voit kuitenkin tehdä myös kotona!

Tässä artikkelissani esittelen sinulle 6 ihoa kirkastavaa hoitovaihetta, joista voit poimia joko kaikki tai vain osan omaan ihonhoito-ohjelmaasi.

Kirkas iho
Täsmäohjeet kirkkaaseen ihoon.

1. Kirkas iho vaahtopuhdistuksella

Exfoliating Foam Cleanser on ihoa kevyesti kuoriva puhdistusvaahto, joka jättää ihon huomattavan pehmeäksi ja raikkaaksi. Kirkas iho on tämän vaahtopuhdistuksen jälkeen askeleen lähempänä! Muutaman päivän käytön jälkeen huomaat myös huokosten tiivistyvän ja ihon pinnan tasoittuvan. Tämä puhdistusvaahto on ylellisen runsas ja mielyttävän raikkaan tuoksuinen.

Exfoliating Foam Gel sisältää ihoa kuorivaa maitohappoa, kosteuttavaa betaiinia ja antioksidanttina vihreä tee -uutetta. Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille. Erityisen suositeltavaa tämän puhdistusvaahdon käyttö on ikääntyvälle, pigmentoituneelle ja rasvoituvalle iholle. Puhdistusvaahto tuntuu iholla mahdollisena kevyenä nipistelynä sisältämistään hedelmähapoista johtuen.

Käytä näin: Levitä 2 – 3 ”pumpullista” puhdistusvaahtoa kasvojen ja kaulan iholle. Hiero kevyesti ja huolella kauttaaltaan. Halutessasi voit jättää puhdistusvaahdon vaikuttamaan iholle minuutin ajaksi, jolloin tuotteen sisältämän maitohapon kuoriva vaikutus on tehokkaampi. Lopuksi kasvot huuhdellaan haalealla vedellä.

2. Lisää kirkkautta kasvovedellä

Brightening Toner on ihoa kevyesti kuoriva ja kirkastava kasvovesi, joka sisältää kuorivana ainesosana allantoiinia ja BHA -happoa. Ihoa kirkastavina aineina tässä kasvovedessä ovat lakritsiuute ja B3 -vitamiini. Löydät Brightening Tonerista laajan esittelyn hiljattain julkaistusta blogistamme.

Brightening Toner sopii kaikille ihotyypeille, kun toiveenasi on kirkas iho ja tasainen ihon väri. Iho on tämän kasvovesikäsittelyn jälkeen todella raikas ja miellyttävän napakka.

Käytä näin: Pyyhi kasvojen ja kaulan iho puhdistuksen jälkeen Brightening Toner -kasvovedellä aamuin illoin.

3. Kasviuutteilla täsmäkirkastusta

Erilaiset seerumit ovat ihon täsmähoitoon kehitettyjä tehoainetiivisteitä. Anna Lotan PRO -sarjassa on laaja valikoima seerumeita ihon erilaisiin tarpeisiin. Mulberry Brightening Serum on ihoa kirkastava seerumi, joka sisältää ihon väriä tehokkaasti tasoittavan ja kirkastavan kasviuuteyhdistelmän mulperista, sianpuolukasta ja lakritsista.

Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille. Suosittelen tätä tuotetta erityisesti, jos sinulla on taipumus aurinkokauden aikana saada pigmenttiläikkiä ihollesi!

Käytä näin: Levitä seerumi iltaisin puhdistetulle iholle ennen yövoidetta ja hiero kevyesti, kunnes tuote on imeytynyt. Tuote on pakattu näppärästi pumppupulloon, joten seerumin annostelu on helppoa. 1 – 2 ”pumpullista” riittää.

4. Kirkas iho antioksidanteilla

C White Night Cream on ihoa kirkastava yövoide, jonka aktiiviset ainesosat vähentävät asteittain melaniinin tuotantoa ja parantavat ihon kirkkautta. Antioksidantit E- vitamiini, esteröity C-vitamiini sekä vihreä tee -uute ja dunaliella salina-uute vähentävät vapaiden happiradikaalien vaurioita, joka on yksi merkittävimmistä riskitekijöistä hyperpigmentaatiossa. Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille.

Yrttiuutteet sianpuolukan lehdistä, mulperipuun marjoista ja lakritsista on yhdistetty koji- ja maitohappoon, jolloin saadaan tehokkaasti kirkastava vaikutus yön aikana. Bonuksena tuotteen tuoksu – ihanan lakritsainen!

Käytä näin: Levitä voide iltaisin puhdistetulle iholle (seerumin päälle).

5. C-vitamiinin ihoa kirkastava voima

C.vitamiinin ihoa kirkastava vaikutus on yleisesti tunnettu. Anna Lotan PRO C-vitamiini -kasvohoidon ihoa kirkastava vaikutus on silminnähtävissä välittömästi hoidon jälkeen. Kotona Ester C -seerumi tuo tuloksia jo muutamassa päivässä. Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille.

Ester C Serum on silkinpehmeä, läpinäkyvä seerumi, joka toimii kuljettimena öljyliukoiselle, aktiiviselle C -vitamiinille (Ascorbyl Tetraisopalmitate). Tämä C-vitamiinin muoto vapautuu iholle vähitellen ja näin iho saa pitkäkestoisen hoitovaikutuksen.

Käytä näin: Levitä seerumia 1 – 2 ”pumpullista” puhdistetulle iholle voiteen alle aamuisin. Tämä seerumi antaa iholle tehokkaan antioksidanttijuojan UV-säteilyltä. Muista kuitenkin lisätä seerumin päälle myös UV-suojan sisältävä päivävoide.

6. Helmen hohtavaa kirkkautta

Ihon suojaaminen päivittäin UV-suojan sisältävällä päivävoiteella on ensiarvoisen tärkeää. White Pearl SPF25 Brightening Day Cream on ihoa kirkastava päivävoide normaalille ja kuivalle iholle. Tuote sisältää valoa heijastavaa mica-jauhetta, joka antaa iholle kauniin helmiäishohteen ja häivyttää samalla pieniä juonteita.

Ihoa kirkastavina ainesosina tässä päivävoiteessa ovat B3- ja C-vitamiini, valovaurioita estävinä antioksidantteina E-vitamiini, betakaroteeni ja vihreä tee -uute

Käytä näin: Levitä White Pearl -päivävoide puhdistetulle iholle aamuisin Ester C Seerumin päälle. Halutessasi voit vielä levittää iholle meikkivoiteen.

Kirkkaita kevätpäiviä sinulle ihonhoidon parissa!

Hannele Aallos

P.S. Joko seuraat meitä sosiaalisessa mediassa? Blogin lisäksi esittelemme myös Facebookissa ja Instagramissa tuotteitamme ja hoitojamme. Löydät meidät molemmista nimella Anna Lotan PRO Finland

Jaa somessa!

Scroll to Top