Luxury Collection – Ihosi kultainen nuoruus

Ihon ikääntyminen on yksilöllistä. Terveillä elämäntavoilla ja kosmeettisella hoidolla voimme ehkäistä ihon ennenaikaista ikääntymistä ja korjata jo syntyneitä vaurioita ihossa.

Voimakkaimmat ihon ennenaikaista ikääntymistä aiheuttavat tekijät ovat UV-säteily, tupakointi ja stressi. Nämä kaikki ovat ulkoisia syitä, joihin voimme vaikuttaa.

Mitä ikääntyvässä ihossa tapahtuu?

Ihon toiminnot hidastuvat ikääntymisen myötä: ihosolujen uusiutuminen hidastuu, ihon eritystoiminnot hidastuvat, verenkierto hidastuu ja tuntoaistimukset vaimenevat. Iho kuivuu helpommin, koska sen vedensitomiskyky on heikentynyt.

Miltä ikääntyvä iho näyttää ja tuntuu?

Iho on ohentunut, sen kimmoisuus on vähentynyt ja ihoon on tullut juonteita. Ihon kosteuspitoisuus on alentunut ja iholla esiintyy pigmenttimuutoksia. Myös hyvänlaatuisten kasvaimien (luomet) määrä iholla lisääntyy.

Anna Lotan PRO -sarjan Luxury Collection on valikoima hoitovoiteita ja täsmätuotteita, joilla ylläpidät ihosi nuorekkuutta ja hyvinvointia.

Luxyry Collection -tuotteet sisältävät antioksidantteja, aminohappoja, hyaluronihappoa, hedelmähappoja, peptidejä ja polysakkarideja, , jotka kaikki ovat tutkitusti turvallisia ja tehokkaita ainesosia ihon ikääntymisilmiöiden hoitamisessa.

Kaikki Luxury Collection -tuotteet on dermatologisesti testattu.

Eye & Face LIFTING FLUID

Optimal Skin Firming

Nopeasti ihoon imeytyvä, kosteuttava ja kiinteyttävä seerumi silmänympärysiholle ja juonteisiin.

Tämän elegantin tuotekoostumuksen kiinteyttävä vaikutus perustuu BEAUTIFEYE™ -tehoaineeseen, joka sisältää silkkialbiziauuttetta.

Käyttöohje: Levitä seerumia erityisellä aplikaattorilla silmänympärysiholle ja muille kasvojen ihoalueille, joihin on taipumusta kehittyä juonteita. Pieni määrä tuotetta riittää.

Smoothing Repair Butter on kevyt kesäajan yövoide.
Smoothing Repair Butter sopii loistavasti kesäajan korjaavaksi yövoiteeksi.

Smoothing REPAIR BUTTER For All Skin Types

Ylellinen hoitovoide, joka korjaa ja ehkäisee oksidatiivisen stressin aiheuttamia ikääntymisilmiöitä ihossa vahvistaen samalla ihon barriääriä.

Pumppupulloon pakattu emulsio on miellyttävän täyteläinen, kuitenkin nopeasti ihoon imeytyvä koostumukseltaan.

Käyttöohje: Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle. Erinomainen käytettäväksi kesällä yövoiteena ja talvella päivävoiteena tai 24 tunnin hoitovoiteena.

Resilenece Herbal Butter palauttaa ihon joustavuuden.
Resilience Herbal Butter palauttaa ihon joustavuuden.

RESILIENCE 99 Herbal Repair Butter

Täyteläinen, pehmittävä hoitovoide, joka parantaa ihon joustavuutta.

Tutkimukset osoittavat, että ihon ikääntyminen on suoraan yhteydessä vapaiden radikaalien aiheuttamiin vaurioihin ihossa. Resiliencen sisältämä SOD -superantioksidantti minimoi vapaiden näitä vaurioita.

Kasviöljyt ja mineraalit antavat Resilience-voiteelle sen ihon barriääriä vahvistavat vaikutukset.

Käyttöohje: Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle iltaisin. Talvisin, erityisesti ulkoiltaessa voit käyttää voidetta myös päivisin.

Premium Anti-wrinkle Cream with Nameko Mucin

Koostumukseltaan kevyt, tehokkaasti ihoa kosteuttava ja kiinteyttävä emulsio.

Voiteen teho perustuu Nameko-sienestä saataviin ainesosiin, jolla on monipuoliset hoitovaikutukset ikääntyvää ihoa hoidettaessa:

  1. Kosteuttaa ja ehkäisee liiallisen kosteuden haihtumista ihosta
  2. Vahvistaa ihon barriääriä
  3. Rauhoittaa ärtynyttä ihoa
  4. Antioksidanttinen vaikutus

Käyttöohje: Levitä voidetta puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle iltaisin. Halutessasi voit käyttää voidetta aamuin illoin. Pieni määrä riittää.

Tehohoitoa ikääntyvälle iholle
Triple Night Cream -hedelmähappovoiteella selätät ikääntyvän ihon haasteita

TRIPLE NIGHT CREAM with AHA

Aktiivinen yövoide, joka nopeuttaa ihon uusiutumista ja kirkastaa sekä tasoittaa ihon sävyä.

Kolmen hedelmähapon yhdistelmä – glykolihappo, maitohappo ja mantelihappo – ovat tämän voiteen sydän. Lisäksi voide sisältää biomimeettisiä kosteuttajia, ihon barriääriä vahvistavia öljyjä ja mineraaleja sekä antioksidantteja.  

Käyttöohje: Levitä voide puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle iltaisin. Voit aloittaa voiteen käyttämisen asteittain: Aluksi joka toinen ilta ja kun ihosi on saanut tuntumaa tuotteeseen, voit siirtyä käyttämään sitä joka ilta.

Lue lisää tästä upeasta kolmen hedelmähapon voiteesta täältä!

Rich Seabuckthorn Dry Skin Mask

Täyteläinen, ihoa pehmittävä hoitonaamio, joka on suunniteltu erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle ikääntyvälle iholle. Iho on jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen samettimaisen pehmeä. Tämä voidemainen naamio sisältää mm. tyrniöljyä, joka on vaikutuksiltaan kosteuttava ja ihoa uudistava.

Naamio hoitaa monipuolisesti ihon ikääntymisilmiöitä:

  1. Kosteuttaa                                              
  2. Pehmittää                                               
  3. Suoja vapailta happiradikaaleilta      
  4. Vahvistaa barriääriä  

Käyttöohje: Levitä puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle ja anna vaikuttaa 10 – 20 minuutin ajan. Poista hellävaroen kosteilla vanulapuilla pyyhkien. Viimeistele kasvovedellä ja lisää voide suojaksi. Ei suositella nuorille eikä iholle, jossa on laajentuneita huokosia. 

Anna Lotan PRO -sarjan Luxury Collection -valikoimasta löydät varmasti myös sinun ihollesi sopivan tuotteen pitämään yllä ihosi nuorekkuutta. Sarjallamme työskentelevät kosmetologit opastavat sinua mielellään myös ihon itsehoidossa. Jälleenmyyjämme löydät täältä.

Hannele Aallos

Artikkelin kirjoittaja on SKY-erikoiskosmetologi ja hän työskentelee tuotepäällikkönä Anna Lotan PRO Finlandilla.

Jaa somessa!

Scroll to Top