Helppo ihonhoitorutiini. Hoida ihoasi nopeasti ja tehokkaasti! Esittelyssä 5 täsmätuotetta.

Helppo ihonhoitorutiini on sinulle hyvä vaihtoehto, jos arkesi on ”täynnä” ja ongelmasi on aikapula. Kiireen ei tarvitse merkitä sitä, että hoitaisit ihoasi huonosti tai jättäisit sen kokonaan hoitamatta! Oikeilla tuotevalinnoilla pystyt hoitamaan kasvojesi ihoa todella vaivattomasti, helposti ja tehokkaasti.

Esittelen sinulle 5 täsmätuotetta, joista jokaisessa yhdistyy kaksi ihonhoitovaihetta. Poimi näistä itsellesi sopivat tuotteet ja kevennä arkeasi kauniimmin!

Ihonhoitorutiini
Helppo ihonhoitorutiini tekee ihonhoidosta vaivatonta ja mukavaa!

1. Yhdistä puhdistus ja kuorinta

Quillaja Papaya Entsymatic Cleansing Powder -puhdistusjauhe puhdistaa ihosi ja samalla kuorii sitä lempeästi. Jauheen sisältämä papaijaentsyymi irrottaa hellävaroen kuollutta pintasolukkoa ja suopapuun kuoresta saatavat saponiinit ”saippuoivat” ihoa.

Quillaja Papaya -jauheen kuoriva vaikutus on mieto ja voit käyttää puhdistusjauhetta päivittäin ihosi puhdistamiseen. Sinun ei tätä tuotetta käyttäessäsi välttämättä tarvitse käyttää kuorintatuotetta erikseen, vaan puhdistus ja kuorinta hoituvat samalla kertaa. Tämä tuote sopii herkällekin iholle.

Käytä näin:

Ota muutama ripaus jauhetta kämmenellesi. Vaahdota jauhe kostein sormin ja vie vaahto kasvoille ja kaulalle. Hiero ihoa kevyesti minuutin ajan ja huuhtele kasvot ja kaula ensin lämpimällä ja lopuksi hieman viileämmällä vedellä. (Vedellä huuhtelemisen jälkeen olisi hyvä aina pyyhkiä kasvot kasvovedellä).

Hoitovaiheeseen kuluva aika: 1 minuutti.

2. Yhdistä puhdistus ja kasvovesi

Micellar Rose Water -vedellä puhdistat ja kosteutat ihosi samanaikaisesti. Tuotteen sisältämät ”misellit” puhdistavat iholla olevan rasvan, epäpuhtaudet ja meikin tehokkaasti, Kosteuttavina ainesosina tuotteessa ovat betaiini ja glyseriini. Ruusuisen tuoksunsa tämä tuote saa Bulgarian ruusun eteerisestä öljystä.

Käytä näin:

Miselliveden käyttö on vaivatonta ja nopeaa. Kostuta vanulappu misellivedellä ja pyyhi kasvot niin monta kertaa, että lappuun ei jää enää likaa. Vaihda lappua tarvittaessa. Yleensä kaksi lappua riittää. Misellivettä ei tarvitse huuhdella pois. Sinun ei siis tällä tuotteella ihosi puhdistaessasi tarvitse myöskään käyttää erikseen kasvovettä.

Hoitovaiheeseen kuluva aika: 1 minuutti.

3. Yhdistä kuorinta ja kosteutus

Intesive Acai Berries Exfoliating Mask -naamiolla kuorit ja kosteutat ihosi samanaikaisesti. Tuotteen sisältämä maitohappo poistaa kuollutta ihosolukkoa, aktivoi solujen uudistumista ja lisää ihon kosteuspitoisuutta. Toinen kuoriva ainesosa naamiossa on BHA-happo. Kosteuttavina ainesosina naamio sisältää maitohapon lisäksi glyseriiniä, hyaluronihappoa ja ureaa.

Iho on tämän naamiokäsittelyn jälkeen silminnähden pehmeämpi ja raikkaampi! Naamion vaikuttaessa saattaa iholla tuntua pientä nipistelyä.

Käytä näin:

Levitä naamiota puhdistetulle iholle peittävä kerros. Anna vaikuttaa 3 – 5 minuutin ajan. Poista kasvosienillä tai vanulapuilla pyyhkien ja huuhtele lopuksi vedellä.

Hoitovaiheeseen kuluva aika: 5 – 7 minuuttia.

4. Yhdistä kuorinta ja uudistaminen

AHA Gel 10 % Exfoliation Booster on tehohoito ikääntyvälle iholle. AHA Gel 10 % sisältää glykolihappoa, joka auttaa poistamaan kuollutta solukkoa ihon pinnalta ja aktivoi sekä vahvistaa ihoa. Tuote sisältää kosteuttavina ainesosina hyaluronihappoa, kurkku-uutetta ja ureaa.

Käytä näin:

Levitä AHA Gel 10 % -geeli iltaisin yövoiteen päälle. Tuote saa vaikuttaa iholla yön ajan. Todella helppo ihonhoitorutiini!

Tämä tuote on todellinen yhden yön ihme! Aamulla herätessäsi ihosi on uskomattoman pehmeä ja kirkas ja huokoset ovat selkeästi pienemmät. Voit käyttää tätä tehoainetta 1 – 3 kertaa viikossa.

Hoitovaiheeseen kuluva aika: 30 sekuntia. Tämän nopeampaa ei ihon tehohoitaminen voi olla?

5. Yhdistä kosteutus ja elvytys

Sleeping Beauty Overnight Treatment on seeruminaamio, jossa yhdistyvät seerumin (tehoainetiiviste), yövoiteen (hoitovoiteen) ja naamion vaikutukset. Tämä on loistotuote ikääntyvälle iholle, josta puuttuu kosteutta. Tuote sisältää kosteuttavina ainesosina glyseriiniä, hyaluronihappoa, ureaa ja aloe veraa. Iho kirkastuu B3 -vitamiinilla ja tuote sisältää myös ihon hyvinvointia lisääviä mineraaleja.

Uni itsessään on terveyden ja kauneuden lähde, mutta tällä tuotteella yöunesi ovat todelliset kauneusunet!

Käytä näin:

Levitä Sleeping Beauty -seerumi puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle iltaisin ja hiero, kunnes tuote on täysin imeytynyt ihoon. Seeruminaamio saa vaikuttaa iholla yön ajan, etkä tarvitse erikseen yövoidetta.

Aamulla ihosi on uskomattoman pehmeä ja kosteutettu. Tätä tuotetta kutsutaan leikillisesti Pulloon Pakatuksi Kasvohoidoksi, joten todellinen yhden yön ihme siis tämäkin tuote on!

Hoitovaiheeseen kuluva aika: 1 minuutti

Helppo ihonhoitorutiini tekee Ihonhoidosta mukavaa sekä vaivatonta ja täsmätuotteilla saat tehokkaita tuloksia nopeasti!

Hannele Aallos

P.S. Vielä yksi lisähyöty, jonka saat kun käytössäsi on Helppo Ihonhoitorutiini: Ihon tehohoitaminen tulee edullisemmaksi – tarvitsethan kahden tai kolmen tuotteen asemasta vain yhden!

Jaa somessa!

Scroll to Top