First of All – kosteus ennen kaikkea

Kosteuden puute on yksi yleisimmistä ongelmista ihossa. Erityisesti talvella ihon epidermaalinen (pinnallinen) kosteus on yleisesti alentunut ilmasto-olosuhteistamme johtuen kaikilla ihotyypeillä.

Kaikki ihotyypit hyötyvät kosteuden lisäämisestä ihoon. Anna Lotan PRO -sarjan ainutlaatuinen First of All -kasvohoito antaa ihollesi uskomattoman hyvän olon tunteen ja välittömät tulokset: ihosi on hoidon jälkeen rauhallinen, tasainen ja täynnä kosteutta.

Kosteuden puute on yksi yleisimmistä ongelmista ihossa
First of All -kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille.

First of All -kasvohoito on täynnä kosteutta

First of All -kasvohoito perustuu ainutlaatuiseen Cold Hydration -menetelmään, jossa ihoa hellitään biomimeettisillä, ihon luonnollisten ainesosien kaltaisilla kosteuttajilla, hyaluronihapolla ja elektrolyyteillä, jotka viedään ihoon erityisellä Cold Hydration -menetelmällä.

Cold Hydration

Cold Hydration on Anna Lotanin kehittämä menetelmä, jossa iho kosteutetaan heti hoidon alussa, alkupuhdistuksen jälkeen, hyaluronihappoa ja elektrolyyttejä sisältävällä erikoisnaamiolla. Naamio antaa iholle välittömän hyvän olon tunteen. Naamio sopii erinomaisesti myös ”kuivimmasta kuivimmalle” atooppiselle iholle sekä herkälle ja ärtyneelle iholle.

Elektrolyytit

Tiesitkö tämän ihon kosteuttamisesta ja elektrolyyteistä ?

Riittävä veden juominen päivittäin on kauneusalan asiantuntijoiden kauan tietämä hyvin kosteutetun ja hehkuvan ihon ”salaisuus” . Vettä tulee nauttia vähintään 2 litraa vuorokaudessa. Koneellinen ilmastointi, keskuslämmitys ja liian vähäinen päivittäinen veden juominen saavat ihon epidermaalisen (pinnallisen) kosteuden haihtumaan ja iho näyttää elottomalta sekä tuntuu kiristävältä. Tässä tulevat elektrolyytit apuun!

Elektrolyytit ovat urheilujuomista tuttuja mineraaleja. Ne antavat soluille mahdollisuuden tuottaa energiaa ja ne säätelevät myös kehon vesipitoisuutta. Urheilijat tietävät, että nesteytyksen kannalta on tärkeää paitsi veden, myös elektrolyyttien nauttiminen.

Puhdas juomavesi sisältää vain pieniä määriä mineraaleja, joita tarvitaan kehon ”nesteytykseen”. Niinpä urheilujuomiin lisätään elektrolyyttejä: kalsiumia, kaliumia ja magnesiumia.

Elektrolyytit ihonhoidossa

Elektrolyytteillä täydennetty ihonhoito on ihanteellinen niille, jotka kokevat ihonsa kuivuneen, riippumatta siitä kuinka paljon vettä he juovat. Juuri nyt kosmetiikkateollisuus tuo markkinoille ihonhoitotuotteita, joihin on lisätty elektrolyyttejä.

Elektrolyytit ovat mineraaleja, joita tarvitaan myös ihon nesteytykseen. Mineraalit ovat ns. biomimeettisiä aineita, sillä niitä on myös omassa kehossamme ja ihossamme.

First of All hoidon ja tuotteiden avulla voit nesteyttää myös ihoasi, sillä Anna Lotan PRO -sarjan tuotteet sisältävät Kuolleen meren vettä, jossa on poikkeuksellisen korkea määrä elektrolyyttejä!

Kuolleen meren vesi sisältää 32% suoloja, joissa on korkea pitoisuus 21 erilaista mineraalia, kuten magnesium, kalsium, bromidi ja kalium. Näistä mineraaleista 12 ei löydy mistään muusta merestä tai valtamerestä.

First of All -kasvohoidossa käytetään erityistä hoitonestettä, joka on täynnä elektrolyyttejä, mineraaleja.

Biomimeettiset lipidit (rasvat)

Kosteuttavan vaiheen jälkeen First of All -kasvohoidossa ihoa hemmotellaan biomimeettisillä lipideillä ja ihanalla, kasvolihakset täysin rentouttavalla hieronnalla.

Jojobaöljyn kemiallinen rakenne on hyvin lähellä ihon omien rasva-aineiden koostumusta ja siksi se imeytyy ihoon hyvin. Jojobaöljy pehmittää ihon tehokkaasti ja lisää sen joustavuutta. Se auttaa myös ihoa säilyttämään kosteutta, joka siihen on juuri ”tankattu”.  

Jojobaöljyn lisäksi muita hoidossa käytettyjä biomimeettisiä rasvoja ovat skvaleeni, beta-sitosteroli ja fofolipidit. Näitä kaikkia imitoivat ihon omia rasva-aineita ja siksi ne ovat tehokkaita vahvistamaan ihon luonnollista suojaa ja antavat iholle joustavuutta ja pehmeyttä.

Itsehoito First of All -hoidon jälkeen

First of All -hoidon jälkeen on ensiarvoisen tärkeää ylläpitää ihosi kosteuspitoisuutta lisäämällä päivittäiseen kotihoito-ohjelmaasi Moisture Splash -hoitoneste ja First of All -kosteusseerumi. Molemmat tuotteet sisältävät hyaluronihappoa ja elektrolyyttejä. Täydennä hoito lisäämällä seerumin päälle pehmittävä, kosteuden sitova Moringa Moringol -öljyseerumi.

Biomimeettinen hoitoneste
Biomimeettinen ihonhoitoneste

Moisture Splash

Moisture Splash -hoitoneste on todellinen ihon oma urheilujuoma!

Vesipohjana tässä hoitovedessä on Kuolleen meren vesi. Sitä on sitten täydennetty kosteutta sitovalla hyaluronihapolla ja kosteuttavalla glyseriinillä ja betaiinilla.

Voit käyttää Moisture Splash -hoitonestettä kasvoveden tapaan ihon puhdistamiseen ja sen jälkeen taputella sitä ihoon. Moisture Splash soveltuu loistavasti myös ns. kerrostamiseen iholle. Voit myös aina halutessasi virkistää ihoasi suihkuttamalla nestettä kasvoillesi.

INCI: Water (Aqua), Alcohol , Glycerin, Betaine, Sea Water (Maris Aqua), Allantoin, Phenoxyethanol, Soluble Collagen, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Sodium Phytate, Citric Acid, Sclerotium Gum, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Phospholipids, Phenethyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Sphingolipids.

First of All -kosteusseerumi sammuttaa ihon janon.
Biomimeettinen kosteusseerumi

First of All -seerumi

First of All on todellinen hyvän olon seerumi ihollesi! Biomimeettiset ihon kosteuttajat hyaluronihappo ja
elektrolyytit sitovat ihoon runsaasti kosteutta. Glyseriini ja maitohappo kosteuttavat ja pehmittävät ihoa. Aloe vera- ja kuusamauute rauhoittavat ihoa. A- ja E-vitamiini toimivat tuotteessa antioksidantteina.

On uskomattoman hyvä tunne, kun iho on hyvin kosteutettu! Usein tehokosteuttavat tuotteet saattavat jopa nipistellä ja kihelmöidä iholla, jos iho on pahasti päässyt kuivumaan, mutta meidän First of All -seerumimme ei aiheuta tällaisia tuntemuksia, johtuen sen biomimeettisyydestä, ihon kaltaisuudesta.

Voit käyttää First of All -seerumia puhdistetulle iholle aamuin illoin voiteen alle – vaikka ympäri vuoden. First of All -seerumi tehostaa kaikkien muiden hoitoaineiden imeytymistä ihoon. Tämä tuote sopii kaikille ihotyypeille.

INCI: Water (Aqua), Alcohol , Sea Water (Maris Aqua), Urea, Sodium Lactate, Sodium PCA, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum , Xanthan Gum, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Carrageenan (Chondrus Crispus), Lactic Acid, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Glycerin, Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract, Soluble Collagen, Sodium Hyaluronate , Lactose, Tocopheryl Acetate, Jojoba Esters, Hydroxypropyl Methylcellulose, Cellulose, C.I 77289 (US: Chromium Hydroxide Green), Ascorbyl Palmitate, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Elettaria Cardamomum Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder.

Biomimeettinen ihonhoitoöljy
Biomimeettinen ihonhoitoöljy

Moringol Moringa Oil Supplement

Moringol Moringa Oil on täydellisesti ihoon imeytyvä öljy, joka ei tuki ihoa. Niinpä se soveltuu liki kaikille ihotyypeille erityisesti talvi-aikaan antamaan iholle lisää joustavuutta ja vahvistamaan ihon omaa luonnollista suojaa.

Moringol Moringa Oil -öljyseerumin avulla annat iholle arvokkaita öljyjä, jotka auttavat sitomaan juuri lisäämäsi kosteuden ihoon ja säilyttämään sen ihossa.

INCI: Moringa Oleifera Seed Oil, Squalane, Dextrin Palmitate, Glycine Soja (Soybean) Sterol, C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Calendula Officinalis Flower Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Tocopherol, Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Fruit Oil, Beta-Sitosterol, Squalene, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract

Ihonhoito parhaimmillaan on kosmetologisen hoidon ja siihen yhdistetyn itsehoidon kokonaispaketti! Käänny sinua lähimmän Anna Lotan PRO -sarjalla työskentelevän kosmetologin puoleen ja varaa oma First of All -kasvohoitosi jo tänään!

Jos tykkäsit tästä artikkelista, olemme iloisia, jos jaat sen.

Hannele Aallos

Artikkelin kirjoittaja on SKY-CIDESCO -kosmetologi (EAT) ja hän työskentelee tuotepäällikkönä Anna Lotan PRO Finland yhtiössä.

Haluaisitko tietää jostakin ihonhoidollisesta tai kosmetiikkaan ja tuotteisiimme liittyvästä asiasta enemmän? Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen asiakaspalvelu(at)annalotan.fi

Jaa somessa!

Scroll to Top