Beauty Springin omistaja Henna-Kaisa Suhonen kuvassa

Beauty Spring

Kauneuskeskus Beauty Spring avasi ovensa Tampereen Tammelassa toukokuussa 2022. Yrityksen takana on kauneudenhoitoalan monitoiminainen Henna-Kaisa Suhonen, jolla on jo yli kymmenen vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta.

Henna-Kaisa viherseinän edessä.
Beauty Spring on Henna-Kaisan visioima kauneuskeskus.

Henna-Kaisan matka kauneudenhoitoalalla

Ensimmäisen kauneudenhoitoalan yrityksensä, Studio Rosen, Henna-Kaisa perusti sisaren tyttärensä kanssa vuonna 2011. Tuolloin Henna-Kaisa aloitti kynsien tekijänä.

Henna-Kaisalle kävi, kuten usein käy – syödessä nälkä kasvaa – ja hän halusi oppia lisää kauneudenhoitoalasta.

Seuraavassa vaiheessa Henna-Kaisa opiskelikin kosmetologiksi. Yksityinen Kauneuskoulutus Baroque tarjosi joustavan mahdollisuuden kosmetologiopintoihin työn ja yrittäjyyden ohella.

Hyvin suunnitellut kurssikokonaisuudet ja tehokas ajankäyttö sopivat kaltaiselleni aikuisopiskelijalle. Opitut sisällöt olivat suoraan vietävissä käytäntöön omassa yrityksessäni, jossa suoritin myös opintoihini kuuluvan harjoittelun.

SKY-kosmetologiksi valmistumisen jälkeen Henna-Kaisa on täydentänyt osaamistaan Anna Lotan PRO -sarjan koulutuksissa sekä erilaisilla hoitotekniikkakursseilla.

Yksi Henna-Kaisan tapa kehittää omaa ammattitaitoaan on kauneudenhoitoalan palveluiden käyttäminen henkilökohtaisesti.

– Tykkään käydä kollegoilla hoidoissa fiilistelemässä erilaisia tyylejä ja tekotapoja. On tärkeää myös itse saada hoitoja ja eri tuntumia.

Ehtiväinen Henna-Kaisa toimii Beauty Springin lisäksi myös Luxus Lashes -tuotemerkin maahantuojana.

Jälleenmyyntituotteet ovat Beauty Springissä näyttävästi esillä.
Beauty Springissä jälleenmyyntituotteet ovat kauniisti esillä.

Beauty Spring – kauneuden lähde

Henna-Kaisalla oli kirkas visio hoitolasta, jossa on kaikki kauneudenhoitoalan palvelut monipuolisesti saman katon alla ja kun upea tila Tampereen Tammelasta löytyi kohtuulliseen hintaan, oli aika toteuttaa tuo visio.

Beauty Spring sijaitsee kiinteistössä nimeltä Lähteenlinna. Arvaatkin jo, että kiinteistön nimi antoi idean Henna-Kaisan uuden toimipaikan nimeksi! Henna-Kaisa on sisustanut Beauty Springin rohkeilla väreillä tyylikkyyttä ja toimivuutta unohtamatta.

Myös kauneudenhoitoalalla sanonta puhtaus on puoli ruokaa pitää paikkansa. Beauty Springissä on todella korkeatasoinen välinehuoltotila, jossa työvälineet pestään, desinfioidaan ja steriloidaan jokaisen hoidon jälkeen.

Henna-Kaisa on kekseliäästi hyödyntänyt kiinteistön nimeä myös hoitojensa tuotteistamisessa ja nimeämisessä. Niinpä Beauty Springin palveluvalikoimasta löytyvät mm. kasvohoidot nimeltä Lähteen kirkas, Lähteen puhdas ja Lähteen raikas.

Beauty Springin tiimiin kuuluvat Lotta, Henna-Kaisa ja Teija
Beauty Spring tiimiin kuuluvat Lotta, Henna-Kaisa, Teija sekä kuvasta puuttuva Sari

Beauty Spring -tiimi

Henna-Kaisan on kerännyt tiimiinsä huipputekijöitä kauneudenhoitoalalta. Henna-Kaisan lisäksi Beauty Spring kauneuskeskuksessa työskentelevät Lotta (kynsiteknikko), Teija (SKY-kosmetologi, sairaanhoitaja) ja uusimpana vahvistuksena Sari (laillistettu hieroja).

Yhteishenki on kaikkein tärkeintä työyhteisössä. Yritän etsiä henkilöt joiden kanssa viihtyy myös töiden ulkopuolella. Ensivaikutelma on todella tärkeä, Henna-Kaisa kertoo.

Henna-Kaisa järjestää tiimilleen säännöllisesti palavereita, joihin yleensä kuuluu myös kuplivaa. Palavereissa kuulumiset vaihdetaan hyvällä mielellä. Ja tietenkin pikkujoulut ja muut virkistyspäivät ovat tärkeitä vuosittaisia tapahtumia.

Yksi arjen huomaavaisuus henkilökuntaa kohtaan on tilava ja valoisa sosiaalitila taukoja varten.

Beauty Spring palvelee monipuolisesti

Beauty Spring on paljon enemmän, kuin perinteinen kauneushoitola. Palveluvalikoimaan kuuluvat kosmetologisten hoitojen lisäksi todella monipuoliset kynsipalvelut, hierojan palvelut ja erilaiset SPA-hoidot. Erikoisuutena Beauty Springissä on myös suolahuone!

Henna-Kaisan omia suosikkihoitoja ovat kasvohoitojen lisäksi vartalo- ja SPA-hoidot. Kosmetologiksi valmistumisen jälkeen Henna-Kaisa onkin opiskellut mm. bambukeppihieronnan ja uusimpana ns. imukuppihieronnan.

Isot tilat, monipuoliset palvelut ja useamman henkilön tiimi tarjoavat mahdollisuuden erilaisten pakettihoitojen ”rakentamiseen” ja ryhmien palvelemiseen. Beauty Springissähän voisi viettää vaikka kokonaisen päivän!

Yhdessä enemmän!

Henna-Kaisa on valinnut Anna Lotan PRO -sarjan hoitolansa ainoaksi kasvohoitosarjaksi.

Tutustuin Anna Lotan PRO -tuotteisiin jo kosmetologiopintojen aikana. Ihastuin heti erilaisiin mietoihin tuoksuihin ja ihotuntumaan, jonka tuotteet jättävät. Tuotteita on kattava valikoima ja hoitojen tulokset ovat upeita.

Henna-Kaisa on kaikessa tekemisessään tavoitteellinen ja kunnianhimoinen. Niinpä ei ole ihme, että hänet valittiin ensimmäisenä Vuoden 2021 Anna Lotan PRO -kosmetologiksi. Kaksi vuotta aikaisemmin hän oli jo saanut saman sarjan Vuoden Nousija -nimityksen.

Säännöllinen osallistuminen maahantuojan järjestämiin koulutuksiin on Henna-Kaisalle tärkeää.
Koko ajan tulee lisää tietoa raaka-aineista, hoitomenetelmistä ja tekniikoista. Ja tokihan kollegoiden tapaaminen ja heidän kanssaan keskusteleminen on aina antoisaa.

Koulutuksen lisäksi myös maahantuojan antama myynti- ja markkinointituki erilaisine myynninedistämisvälineineen ja tapahtumapäivineen on tietysti tärkeää.

Henna-Kaisa on asiakkaidensa, yhteistyökumppaneidensa ja ystäviensä keskuudessa tunnettu myös taidoistaan hauskojen juhlien ja yllätysohjelmien järjestäjänä. Jäämme odottamaan kutsua Beauty Springin 1 – vuotis synttäreille!

Hannele Aallos

Artikkelin kirjoittaja työskentelee Anna Lotan PRO -sarjan tuotepäällikkönä. Blogissaan hän esittelee myös Anna Lotan PRO -sarjalla työskenteleviä kollegoitaan.

Kuvat: Panu Räsänen Photo

Jaa somessa!

Scroll to Top