Anne Pohtamo-Hietanen ihastui innovatiivisiin Anna Lotan PRO -tuotteisiin

Anne Pohtamo-Hietanen ihastui innovatiivisiin Anna Lotan PRO -tuotteisiin!

Otin Anneen yhteyttä loppuvuodesta 2023 ja tiedustelin, olisiko hän kiinnostunut tutustumaan tuotteisiimme ja mahdollisesti myös suosittelemaan niitä. Mielessäni siinsi ajatus siitä, että kukapa olisi parempi lähettiläs tuotteillemme, kuin Anne, joka on aikanaan valittu maailman kauneimmaksi naiseksi, Miss Universumiksi, vuonna 1975. Annen ulkoisen kauneuden lisäksi ihailen sitä sisäistä kauneutta, joka hänestä säteilee.

Anne on tehnyt pitkän työuransa kauneuden ja muodin maailmassa niin Suomessa kuin maailmallakin. Hänellä, jos kenellä on siis myös kosmetiikasta ja kauneudenhoitoalan palveluista näkemystä ja kokemusta!

Edelleenkin Anne työskentelee naisten parissa. Annen ideoimat OlenNainen -tapahtumat kokoavat vuosittain satoja naisia eri puolilla Suomea yhteen tärkeiden asioiden äärelle ja Anne on yksi suosituimmista puhujista näissä tapahtumissa.

Anne Pohtamo-Hietanen ihastui Anna Lotan PRO -tuotteisiin
Anne Pohtamo-Hietanen ihastui Anna Lotan PRO -tuotteisiin.

Anne Pohtamo-Hietanen on aito ja luotettava suosittelija

Ennen suosittelijaksi ryhtymistään Anne halusi ensin tutustua yritykseemme ja Anna Lotan PRO -tuotteisiin. Pidin tästä lähestymistavasta suuresti. Anne ei olisi ostettavissa, vaan hän halusi varmistua siitä, että voi aidosti ja luotettavasti suositella Anna Lotan PRO -tuotteitamme myös sinulle.

Lähetimme Annelle tammikuussa muutaman tuotteemme kokeiltavaksi, jotta hän voisi muodostaa oman käsityksensä tuotteidemme laadusta. Tuotteemme läpäisivät Annen tiukan seulan!

Kevättalvella, pääsiäisen kynnyksellä, sain kutsun Annen ja Arton kotiin Kauniaisiin. Viimeistä katua ylös kävellessäni minun piti melkeinpä nipistää itseäni! Olisinpa teininä Annesta naistenlehdestä lukiessani ja Annea jo silloin suuresti ihaillessani tiennyt, että tulee päivä, jolloin Anne kutsuu minut kotiinsa vierailulle. Kyllä elämä on ihmeellistä!

Ja voi kuinka kaunis ja lämminhenkinen koti heillä onkaan kallioisella rinnetontilla raikkaan männikön keskellä!

Kahvikupposen äärellä keskustelimme Annen kanssa kauneusihanteista, naisen ikääntymisestä, ihonhoidosta ja myös arvoistamme. Totesimme ajatustemme ja toimintatapojemme olevan yhtenevät myös arvojemme osalta, joten yhteistyömme voisi alkaa.

Annen ihonhoitomatka

Henkilökohtaisesti olen todella iloinen tästä yhteistyöstä. Uskon, että myös sinun on mielenkiintoista seurata Annen ihonhoitomatkaa Anna Lotan PRO -tuotteiden parissa!

Tulen jatkossa kertomaan sinulle Annen ihonhoito-ohjelmasta, hänen käyttämistään Anna Lotan PRO -tuotteista ja hänelle tehdyistä Anna Lotan PRO -hoidoista sekä täällä blogissa että sosiaalisen median kanavissamme Instagramissa ja Facebookissa.

Ja luonnollisesti kerron sinulle myös Annen rehellisen palautteen tuotteistamme ja hoidoistamme. Tästä tulee mukava matka!

Hannele Aallos

Artikkelin kirjoittaja on SKY-erikoiskosmetologi ja hän työskentelee tuotepäällikkönä Anna Lotan PRO Finlandilla.

Annen kuva: Arto Hietanen

Jaa somessa!

Scroll to Top