Anna Lotan PRO Pampering BODY BUTTER

Anna Lotan PRO -sarjan uutukainen, Pampering Body Butter, houkuttaa hemmottelemaan vartalon ihoa!

Jos vartalovoiteen käyttäminen on tuntunut sinusta tähän saakka työläälle ja vartalon iho voiteen käytön jälkeen ”rasvaiselle”, tarjoaa Anna Lotan PRO -sarjan Pampering Body Butter sinulle aivan uudenlaisen elämyksen!

Anna Lotan PRO Pampering Body Butter
Anna Lotan PRO Pampering BODY BUTTER houkuttaa hemmotteluhetkeen.

Anna Lotan PRO -voiteiden ihotuntuma

Anna Lotan PRO -voiteiden ihotuntuma on erinomainen. Niin myös tässä tuotteessa.

Pampering BODY BUTTER on koostumukseltaan ylellisen täyteläinen ja kuitenkin nopeasti ihoon imeytyvä voide. Se ”sulaa” iholle eikä jätä ”rasvaista” tunnetta. Ihotuntuma on voiteen levittämisen jälkeen todella miellyttävä ja iho uskomattoman pehmeä. Voide vahvistaa ihon luonnollista suojakerrosta ja estää ihoa kuivumiselta.

Pampering BODY BUTTER tuoksuu taivaalliselle. Tuotteen hienostunut tuoksu todella houkuttaa käyttämään voidetta uudelleen ja uudelleen!

Upeat hoitavat ainesosat

Pampering BODY BUTTER on upea yhdistelmä hoitavia kasviöljyjä, kosteuttavia tehoaineita ja ihoa vapailta happiradikaaleilta suojaavia antioksidantteja.

Kosteuttavat ainesosat: Hyaluronihappo, urea ja maitohappo

Hyaluronihappo auttaa sitomaan kosteutta ihoon. Urea ja maitohappo ovat paitsi kosteuttavia, myös kevyesti kuorivia ainesosia. Näiden kolmen tehoaineen avulla iho on hyvin kosteutettu ja kuollut solukko poistuu hieman tehokkaammin ihon pinnalta.

Pehmittävät ainesosat:   Karitevoi, tyrniöljy, mehiläisvaha, jojobaöljy, beta-sitosterol, squalene

Karitevoi, mehiläisvaha ja jojobaöljy antavat Pampering BODY BUTTERILLE sen ylellisen täyteläisen koostumuksen. Beta-sitosterol ja squalene ovat ns. ihoidenttisiä rasva-aineita, jotka iho ”tunnistaa”.

Antioksidantit: A-, E- ja B3 -vitamiini

Antioksidantit auttavat vartalon ihoa suojautumaan vapaiden happiradikaalien hyökkäykseltä. Pampering BODY BUTTER onkin mitä parhain myös ns. after sun -vartalovoiteena! Auringon UV-säteily ”kuluttaa” ihon antioksidanttivarastoja ja käyttämällä Pampering BODY BUTTERIA saa ihosi ”täydennystä” sille tärkeistä A- ja E-vitamiineista.

B3- vitamiini on hoitovaikutuksiltaan ihoa kirkastava.

Täydellisen INCI-listan tuotteesta löydät kotisivuiltamme.

Näin käytät Pampering BODY BUTTERIA

Levitä voidetta päivittäin suihkun jälkeen ja hiero kevyesti, kunnes voide on täysin imeytynyt ihoon. Mikäli et ”malta” levittää tuotetta koko vartalolle, hoida tuotteella rinnusta, käsivarret ja sääret.

Usko tai älä, itse oikein odotan hetkeä, jolloin ”saan” levittää Anna Lotan PRO -sarjan Pampering BODY BUTTERIA seuraavan kerran! Tällaista minulle ei ole urani aikana aikaisemmin tapahtunut! Jo pelkästään se, että voide on pakattu purkkiin, tekee tuotteen käyttämisestä jotenkin ylellisemmän hetken. 

Innostu sinäkin vartalon ihonhoidosta!

Hannele Aallos

Jaa somessa!

Scroll to Top